GAZİOSMANPAŞA’DA SPOR ADINA ÖNEMLİ GELİŞMELER…

Gaziosmanpaşa'da spor adına önemli gelişmeler…

Geleneksel Amatör Spor Kulüplerine malzeme yardımı dağıtım töreninde konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Türk sporunun geleceğinde amatör sporcu ruhunun son derece önemli bir değer olduğunu söyledi. Erol, Türk sporunun iki güzide ekibi olan Beşiktaş ve Galatasaray’ın ilçede tesis yapmak için iki ayrı projeyle teklif getirdiklerini belirtti.

GAZİOSMANPAŞA’DA SPOR ADINA ÖNEMLİ GELİŞMELER…

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “İstanbul’da ilçeler arasında amatör spor kulüplerine en çok destek veren belediyelerden birisiyiz. Hazırlanan yeni yasanın yürürlüğe girmesiyle birlikte ilçemizdeki amatör spor kulüplerine nakti yardımda da bulunabileceğiz” dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin Amatör Spor Kulüplerine malzeme yardımı dağıtım töreni Belediye Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Törene Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol ile birlikte Başkan Yardımcıları Av. Arif Parlakkılıç, Dr.Yılmaz Özkan, Ahmet Berber, Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Murat Yılmazer, Dernek Genel Sekreteri Mehmet Hayta, ilçedeki Amatör Spor Kulüplerinin yönetici ve sporcuları katıldılar. GOP Belediyesi’nin geleneksel hale dönüştürdüğü malzeme yardım töreninde konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Türk sporunun geleceğinde amatör sporcu ruhunun son derece önemli bir değer olduğuna dikkat çekerek, “İlçemiz sporun bir çok alanında elde ettiği başarılarla bizlerin yüzlerini güldürüyor. Bizler Amatör spora yaptığımız her türlü yardımla geleceğin başarılarını da inşa ettiğimizin bilincindeyiz” dedi. Erol, konuşmasında ilçemiz sporuna katkı yapma adına son derece önemli gelişmelerin yaşandığına dikkat çekerek şunları söyledi; “Beşiktaş 20 Milyon TL'lik bir tesis yapma teklifiyle geldi. Tesis içinde kapalı spor salonu ile havuzlu bir tesis yer alacak. Bu tesislerden ilçenin spor kulüpleri ve vatandaşlar da faydalanacak. Galatasaray ise farklı bir öneri ile geldi. Gecekonduları dönüştürerek bir tesis yapmayı planlıyorlar. Buradaki gecekonduları önce bir site yapıp oraya taşımayı, daha sonrada boşalan alanda bir spor tesisi yapmayı hedefliyolar. Bunlar ilçemiz sporu ve ekonomisi adına son derece önemli gelişmeler.” Başkan Erol sözlerini mülkiyeti kendilerinde olan hiç bir spor tesisini yıkmayacaklarının altını çizerek, yeni yasa ile birlikte spor külüplerine nakdi yardımında önünün açıldığını söyledi. 

Törende daha sonra Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Genel Sekreteri Mehmet Hayta, Başkan Erol'a amatörlere yaptığı desteklerden dolayı bir teşekkür plaketi verirken, ilçedeki Amatör Spor Kulüpleri adına Beşyüzevler Spor Kulübü ve Kazım Karabekir Mevlana Spor Kulübü’ne aralarında spor çeşitlerine göre kullanılan forma, eşofman, top, raket, eldiven ve benzeri binlerce malzemenin bulunduğu dağıtım gerçekleşti.

zp8497586rq
zp8497586rq
Example HTML page