Eyüpsultan Kulüpler Birliği ( EKB)’nin Yeni Başkanı Hasan Karabulut oldu

Example HTML page

Eyüpsultan Kulüpler Birliği ( EKB)’nin Yeni Başkanı Hasan Karabulut oldu.

Eyüpsultan Amatör Spor Kulüpleri yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 1 Olağanüstü Genel Kurulunda Eyüpsultan Kulüpler Birliği Başkanlığına oy birliğiyle Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı ve Kongre Delegesi Hasan Karabulut seçildi.

Eyüpsultan Amatör Spor Kulüpleri yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 1 Olağanüstü Genel Kurulu Eyüpsultan Belediyesi Osmanlı Park tesislerinde gerçekleşti.

Kongre Divan Başkanlığına kongre delegelerinden Av. Mustafa Terzi oy birliğiyle seçildi.

Saygı duruşunun ardından, istiklal marşı okundu. 

Ardından faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporu okunarak oy birliğiyle onaylandı.

Faaliyet ve denetleme kurulu raporunun okunmasının ardından Başkan Ali Rıza Yavuz bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

Başkan Yavuz konuşmasında bu güne kadar birliğimizi sağlayarak başarılı bir dönem geçirdik hiçbir ayrım yapmadan siyasi düşüncesine bakmaksızın adaletli bir yönetim sergiledik. Bunu tüm kulüplerimiz ve yönetim kurulumuzla birlikte gerçekleştirdik. İnanıyorum ki yeni yönetimimiz ve Başkanımız da bu birlikteliği devam ettirecektir buna inanıyorum. Başkan adayımız Hasan Karabulut ve yeni yönetimimize şimdiden yeni görevlerinde başarılar dilerim dedi.

Kongreye Geçmiş dönem CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı ve Amatör Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sevim, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Yılmaz Turan, AK Parti Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Metin Çırpan, CHP İBB ve Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Ebru Demir Özdemir, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Cafer Parlak, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Şanal Egemen Cantimur, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Aydoğan Tulu, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Zübeyir Akay, ve Eyüpsultan Amatör Spor Kulüpleri Başkanları ve yöneticiler, delegeler katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere gidildi divana sunulan tek liste katılan delegelerin oylarıyla oy birliğiyle Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karabulut Eyüpsultan Amatör Kulüpler Birliği Başkanlığına seçildi.

Seçimlerin ardından Başkan Hasan Karabulut kongre üyelerine teşekkür eden bir konuşma gerçekleştirdi.

Karabulut yapmış olduğu konuşmasın da;

Öncelikle kongremizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum katkı sunan her arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Önceki başkanlarımıza ve Ali Rıza Yavuz Başkanımıza ve Yönetimine yapmış oldukları hizmetler için çok teşekkür ediyorum. Bizlere olan güveninizi asla boşa çıkartmayacağız tuğla üstüne tuğla koyarak kulüplerimiz güzel hizmetler üretmeye devam edeceğiz. Kongremizin sahsıma ve yönetim kurulumuza olan güveni için çok teşekkür eder hepinize saygılar sunarım dedi.

‘’Eyüpsultan Kulüpler Birliği’nin Yeni Yönetimi şu isimlerden oluştu’’

‘’YÖNETİM KURULU ÜYESİ ASİL’’

Başkan Hasan Karabulut

YKÜ. Av. Mustafa Terzi

YKÜ. Tayfun Aktan

YKÜ. Hakan Buruk

YKÜ. Emrah Toptaş

YKÜ. Fuat Akbulak

YKÜ. Fatih Turan

YKÜ.  İlker Çomak

YKÜ. Aydın Bora 

‘’YÖNETİM KURULU ÜYESİ YEDEK’’

Ersin Akkemik

Cenk Bad

Alper İz

Ali Değirmenci

Serdar Bülbül

Eyüpsultan Kulaksız

Hasan Özdemir

Emre Mat

‘’DENETİM KURULU ÜYESİ ASİL’’ 

Coşkun Doğrul 

Eyüp Güler

Yücel Söğüt   

‘’DENETİM KURULU ÜYESİ YEDEK’’

Güven İldirim

Ali Sevdi Pektaş

Ahmet Aktaş

‘’DİSİPLİN KURULU ÜYESİ ASİL’’

Mehmet Ali Aydın

Hasan Arslan

Faruk Şar

Arda Pakyıldız

Lütfü Taşkın

‘’DİSİPLİN KURULU YEDEK ÜYE’’

Atilla Ulukanlı

Melike Bad

Bora Tunçelli

İstanbul Amatör Kulüpler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Çırpandan Bu güne kadar emeği geçen herkese teşekkür etti.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir