Eyüpsultan Belediye Meclisi ; Dr.Şefik Eryılmaz’ın ismini doğumunun 61 yılında Kemerburgaz’da bulunan evinin önünde ki parka vererek ölümsüzleştirdi.

Haber Etkin/ Haber Merkezi

Eyüpsultan Belediye Meclisi ; Dr.Şefik Eryılmaz’ın ismini doğumunun 61 yılında Kemerburgaz’da bulunan evinin önündeki parka vererek ölümsüzleştirdi.

CHP Meclis Üyesi Filiz Gökçe Eyüpsultan Belediye Meclisine vermiş olduğu önerge ile AK-Parti  Meclis Grup’unun önergelerinin aynı anda verilmesi üzerine önergeler birleştirildi Grup’u bulunan MHP ve İYİ Partinin de önergeye katılması üzerine Eyüpsultan Belediye Meclisinde Grup’u bulunan tüm siyasi partilerin ortak önerisiyle Dr.Şefik Eryılmaz isminin Dişpanser  sokağa, yada evinin önünde bulunan parka  verilmesi oy birliğiyle kabul edilmiş idi.

Haber Etkin Gazetesi olarak da takibimizde olan, yaklaşık 1 yılı aşkın süredir gerçekleşmesi beklenen bu önergenin kararı,CHP Eski Meclis Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar’ın yoğun girişimi ve Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Çakır’ın çabaları sonucu, Dr. Şefik Eryılmaz’ın doğum tarihi olan 03.Temmuz günü 03 Temmuz 2020 tarihinde evinin önünde ki parka verilerek ölümsüzleşti.

Emeği geçen herkese Haber Etkin Gazetesi ve Ailesi Olarak teşekkür ederiz.

Dr.Şefik Eryılmaz Kimdir?

DR. ŞEFİK ERYILMAZ 03.07.1959 tarihinde Eyüp de dünyaya gelmiştir.

1987 Yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olmuş ve 1989 Yılında Kemerburgaz Sağlık Ocağında çalışmaya başlamıştır.

Çalışkanlığı ve yardımseverliğiyle tanınan ŞEFİK ERYILMAZ 2010 Yılına kadar Sağlık Ocağında Başhekimlik görevinde bulunmuş 2010-2011 Eyüp Sağlık Grup Başkanlığı yaparak Kemerburgaz ve Çevre Köyler başta olmak kaydıyla önemli hizmetlerde bulunmuştur.

2011-2016 yıllarında PİRİ PAŞA (ASM) Aile Sağlık Merkezinde Aile Hekimi olarak görev yapmıştır.

17.02.2017 hayatını kaybetmiştir.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir