Eyüpsultan Belediye Meclisi 8 Seçim,2 Toplantı dönemi Ocak ayı 2 bileşimi yapıldı

Eyüpsultan Belediye Meclisi 8 Seçim 2 Toplantı dönemi Ocak ayı 2 Bileşimi yapıldı

Eyüpsultan Belediye Meclisi 8 Seçim 2 Toplantı dönemi Ocak ayı 2 bileşimi Meclis Başkanı Mehmet Er başkanlığın da aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 09 Ocak 2020 Perşembe günü toplandı.

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Ali Haydar İşkar’ın konuşması;

Gündem;

Gündeme dair  11 No’lu Hukuk Komisyonunu Raporu Kemerburgaz Mahallesi 30106 parsel sayılı taşınmazın 5393 sayılı yasanın 18 Maddesine göre Belediye Başkanına (a) Kat Karşılığı,(b) Satış, (c) Yap İşlet Devret Modeli, (d) Kiralama yöntemi ile değerlendirilmesi için yetki verilmesi 3 Şubat 2020 de yapılacak Meclis toplantısın da görüşülmek üzere komisyona geri gönderildi.

Yine gündeme dair 10 No’lu İmar Komisyonu Raporu; Eyüpsultan Çırçır Mahallesi 793 Ada 8-9-10 ve 12 parselde 7 metrelik İmar yolu açılmasna ilişkin plan tatilatına ihtiraz’ a CHP ve İYİ PARTİ gurupları ret oyu kullanırken AK-Parti ve MHP ‘nin oylarıyla oy çokluğuyla geçti.

Konuyla ilgili CHP Grup’u adına söz alan CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Filiz Gökçe Yangın,deprem gibi doğan afetleri göz önüne aldığımız da bu yolun açılmasını zorunlu kılmaktadır dedi.

Gündeme dair 06 No’lu Plan Bütçe Komisyonu Raporu ; Sözleşmeli personel ücret tespiti,

07 No’lu Plan Bütçe Komisyonu Raporu ; Zabıta Personeli Fazla Çalışma ücreti,

21 No’lu  Plan Bütçe ve Hukuk Ortak Komisyon Raporu; Meclis Üyeleri huzur hakkı ve Meclis Üyeleri Başkan Yardımcısı aylık ödenekleri,

12 No’lu Hukuk ve İmar Ortak Komisyon Raporu; Mimari Estetik Komisyonu kurlması,

08 No’lu Hukuk Komisyonu Raporu; Eyüpsultan İlçesi , Göktürk Merkez Mahallesi Belediye Cadesi üzerinde bulunan ( Eski Göktürk BelediyeBaşkanlığı) bina ve bahçesinin 3 Yıldan fazla süre ile kiraya verilmesi,

9 No’lu Hukuk Komisyonunu Raporu ; Araç Satış,

10 No’lu Hukuk Komisyonunu Raporu ; 2020 Yılı Meclis Çalışma takvimi,

12 No’lu Hukuk Komisyonunu Raporu ; Müdürlük Yönetmelikleri ,

13 No’lu Hukuk Komisyonunu Raporu ;Alibeyköy –Çırçır Mahallesi 169 ada intifa hakkı talebi Oy birliği ile geçti.

Toplantıda Belediye Başkanı Deniz KÖKEN Meclis Üyelerine Belediye Çalışmaları ve Saçak Parseller ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantı 3 Şubat Pazartesi Saat 11.00 da toplanmak üzere sona erdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir