Doğan Sarıtaş görevini devir aldı…

Example HTML page

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 37 Olağan Kongresinde İlçe Başkanlığına seçilen Doğan Sarıtaş 08.01.2020 Çarşamba günü ilçe Başkanlığın da düzenlenen devir teslim törenin de eski İlçe Başkanı Sinan Akçiçek’den görevini devir alarak koltuğuna oturdu.

Devir teslim törenin de eski İlçe Başkanı Sinan Akçiçek yapmış olduğu konuşmasın da ; Demokrasi şöleni havasın da geçen 37 olağan kongremizde İlçe Başkanı seçilen Doğan Sarıtaş kardeşime çıkmış olduğu bu kutsal görevde kendisine ve yönetim kurulu arkadaşlarına başarılar dilerim.

Bundan önce bizlere yapılan şeylerin kendisine yapılmasına müsaade etmeyeceğiz birlik ve beraberliği sağlamasında üzerimize düşen ne varsa yapacağız dedi.

Doğan Sarıtaş’ın devir teslim töreninde ki yapmış olduğu konuşması;

Devir teslim törenine CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek,Eski İlçe Başkanları Safi Karayalçın,Memet Sevim,Ali Galip Mamal,Haydar Parlak,İlçe Başkanı Adayı Ali Ekber Cömert, eski ve yeni yönetim kurulu üyelerinin de aralarında olduğu çok sayıda üyeler katıldı.

İlçe Başkanı Adaylarından Saim Diken Cenaze dolayısı ile Ankarada bulunması sebebiyle katılamadı arayarak İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş’a başarılar diledi.

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı emektar sekreteri Nuri Hacıoğlu’na yapmış olduğu üstün görevinden dolayı Eski İlçe Başkanı Sinan Akçiçek Ve Doğan Sarıtaş teşekkürlerini sundu.

Devir teslim töreninin ardından Başkanlık makamına geçen Doğan Sarıtaş tebrikleri kabul ederek iş başı yaptı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir