Serkan VURAL CHP Eyüpsultan Geçlik Kolu Başkanlığına Aday

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Eski Gençlik Kolu Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Vural Gazetemiz Haber Etkin’e göndermiş olduğu yazılı açıklama ile CHP Eyüpsultan İlçe Gençlik Kolu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Serkan Vural Yappmış olduğu yazılı açıklamasın da şu ifadelere yer verdi;

Değerli Cumhuriyet Halk Partililer;

‘’Türk genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir.’’ Diyen kurucu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, kurucu iradeye olan inancımız ve bağlılığımızla, şanlı tarihimizden aldığımız güç ile ilelebet muhafaza ve müdafaa edeceğimiz Cumhuriyete yakışır, demokratik bir yönetim anlayışı için mücadele vermekteyiz.

Üyesi ve neferi olmaktan onur duyduğum partim, Cumhuriyet Halk Partisi için;  doğduğum büyüdüğüm yer olan Eyüpsultan’da, gece gündüz demeden aldığım görevleri, sorumlulukları en yüksek inançla yapmaktan her zaman şeref duydum.

Ülkemizin içinde bulunduğu duruma baktığımda yapmak istediklerimin sorumluluğu şimdiye kadar yaptıklarımdan çok daha ağır bir yer tutmaktadır.

Eyüpsultan gençliği adına öncü ve hep birlikte güçlü olmanın ilk adımı olarak, tüm inancım, gücüm ve emeğimle partime hizmet etmekten onur ve heyecan duyarak CHP Eyüpsultan İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday olduğumu bilgilerinize sunuyorum dedi.

Saygılarımla,

Serkan Vural

Cumhuriyet Halk Partisi

Eyüpsultan İlçe Gençlik Kolları

Başkan Adayı

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir