EYÜPSPOR – KARABÜKSPOR’U 2-1 MAĞLUP ETTİ

Eyüpspor konuk ettiği Karabükspor karşısında 2-1 kazanmasını bildi.

Eyüpspor- Karabükspor maçını Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara ve Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa İşlek de izleyenler arasın da izledi.

Eyüpsopor kendi evinde ağırladığı Karabükspor’u 2-1 mağlup ederek kırmızı gurupta 21 hafta puanını 20 yükselti.

Maçın 11 dakikasın da Karabükspor’lu Doğukan Sabih Toksöz kendi kalesine attığı golle Karabükspor 1-0 mağlup duruma düştü.

Maçın 16 dakikasında Karabükspor’lu Oguz Ekenin ayagından kazandığı golle Karabükspor deplasmanda Eyüpspor karşısın da beraberliği yakaladı.

Birinci yarının diğer dakikalarında başka gol olmadı Eyüpspor-Karabükspor maçının ilk yarısı 1-1 sona erdi.

İkinci yarı yüksek tempoyla maça hızlı başlayan ev sahibi Eyüpspor 50’nci dakikada Mehmet Özdiraz’ın ayağından golü bularak Konuk takım Karabükspor karşısında 2-1 galip duruma geldi.

Muhteşem seyircisinin önün de Karabükspor’un yarı sahasına kapanan Eyüpspor Karabükspor’a ileriye çıkma fırsatı vermeyerek maçın gülen tarafı oldu.

90+ 4 dakika oynanan maçın sonucunda sahadan Eyüpspor, Karabükspor’u 2-1 mağlup etmeyi başararak 3 puanın sahibi oldu.

Eyüpspor-Karabükspor Maçın da Eyüpspordan Muharrem Doğan,Okan Baydemir,İlter Taşhkin Karabükspordan Cihan Aydın,Ferhat Yılmaz sarı kart gördü.

Eyüpspor -Karabükspor’un oynadığı maçta 74 numaralı formayı giyen Okan Baydemir göstermiş olduğu yüksek performansla maçın yıldızı oldu.

”Eyüpsporlu Kadınlardan Taraftarlardan Takımlarına Yoğun Destek”

Kendi taraftarının önün de maça çıkan Eyüpspor taraftarının için de Kadın taraftarın oldukça yoğun olduğu gözlerden kaçmadı. Erkek arkadaşları gibi maç sonuna kadar takımlarını desteklemeleri ise görülmeye değerdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir