Eyüp’e ''Temiz'' Gerek

Example HTML page

Eyüp’e ''Temiz'' Gerek

alaattin temiz (2)

alaattin temiz (43) alaattin temiz (45) alaattin temiz (2) alaattin temiz (13) alaattin temiz (14) alaattin temiz (16) alaattin temiz (23) alaattin temiz (24) alaattin temiz (27) alaattin temiz (28) alaattin temiz (31) alaattin temiz (35) alaattin temiz (36) alaattin temiz (42)Son günlerde kamuoyu anketleri ile gündeme gelen Alaattin Temiz AK Parti Eyüp belediye başkan aday adayı oldu.

 

Eyüp’e Temiz gerek

EYÜP-AK parti Eyüp’ten ilk müracaat yapıldı daha önce belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Alaattin Temiz AK parti il başkanlığına aday adaylık dilekçesini verdi. Rami’de bulunan iş yerinden hareket ederek çok sayıda araç konvoyu eşliğinde AK parti İstanbul il başkanlığına giden Alaattin Temiz’e AK parti il başkanlığına gidişinde mehteran ekibi ve yol arkadaşları eşlik etti.

Ak parti İstanbul il başkanlığına aday Adaylık dilekçesini verdikten sonra Eyüp Fahri Korutürk caddesinde birde yürüyüş gerçekleştiren Temiz’e Eyüplülerin ilgisi yoğundu.

Yürüyüş sonrasın da,Troyka medya grubuna Aday adaylık sürecini değerlendiren Alaattin Temiz;40 yıllık Eyüplü olduğunu belirterek Eyüp’e hizmet etmek için yola çıktıklarını söyledi.

Hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız

Temiz,”Eyüp’e hizmet etmek bizlere nasip olursa bu kutsi göreve talibiz başbakanımızın güvenini sarsmadan sorumluluk bilinciyle elimden genle bütün gayreti, bütün enerjiyi kullanmak istiyoruz.

Eyüp’e hizmet etmek için Eyüp’ü daha yaşanabilir yer yapmak, yaşam kalitesini yükseltmek için bu sorumluluğu üstlendik.

Onlara hizmet etmek için,var gücümüzle çalışacağız onların mutluluğu bizim mutluğumuz olacaktır şuana kadar hizmet etmiş taş üstüne taş koymuş tüm yöneticilerimizden Allah razı olsun, bu bir hizmet yarışıdır bu yarışta bizler elimizden geldiğince kendimizi anlatarak Eyüp’ümüze neler yapabilirizin derdindeyiz bu vesileyle Eyüplü hemşerilerimin kurban bayramını kutluyorum güzel yarın’lar diliyorum.

Alaattin Temiz kimdir

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi işletme bölümüne devam etti. Alattin Temiz iş hayatına kendi aile şirketi olan Temiz İnşaat'ta başladı. Alaattin Temiz'in siyasi hayatına başlaması da iş hayatına girmesiyle aynı tarihlere rastlar. Siyasete İlk olarak Refah Partisi Cuma Mahallesinde Mahalle yönetimi ile başladı.

Kısa zamanda Mahalle Başkanlığı görevini devir alan Alattin TEMİZ, 2 sene bu görevi yaptıktan sonra vatani görevini tamamlamak için askere gitti. Acemi birliğini Hatay İskenderun'da yaptıktan sonra, askerliğini İstanbul Beykoz Boğaz Komutanlığında tamamladı.

Askerlikten sonra siyasete mahalle başkanı ve mahalle sorumlusu olarak bıraktığı yerden devam etti. Bu arada aile şirketinin yönetim kurulu başkanlığını devir aldı.

1994 senesi Eyüp Belediye Başkanlığı kazanıldıktan 2 yıl sonra kendi isteği ile siyasete ara verdi. İş hayatına daha fazla ağırlık verdi.

zp8497586rq
zp8497586rq
Example HTML page