Emel Bilenoğlu Rami-İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneğini Ziyaret etti…

CHP Eyüpsultan Belediye Bakan Adayı Emel Bilenoğlu Rami’de bulunan İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği’ni ziyaret etti.

Emel Bilenoğlu’nu İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği Başkanı Mustafa Karlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Emel Bilenoğlu’na ziyareti esnasın da CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek ve eski İlçe Başkanı Safi Karayalçın ve çok sayıda partili eşlik etti.

Emel Bilenoğlu ziyaretinde büyük ilgi gördü.

Karşılamanın ardından toplantı salonuna geçen Emel Bilenoğlu kendisini bekleyen Rami kuru gıda esnafının sorununu dinledi kendi düşüncelerini aktardı.

Emel Bilenoğlu yapmış olduğu konuşmasın da şu ifadelere yer verdi;

Çok değerli İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği Başkanım ve yönetim kurulu üyeleri sevgili esnaf arkadaşlarım bizlere gösterdiğiniz sıcak ilgiden dolayı hepinize çok teşekkür ederim.

Siz değerli esnaflarımızın da bildiği gibi 31 Mart yerel seçimlerine gidiyoruz .Ülkemize,İstanbul’umuza ve Eyüpsultan ilçemize hayırlı olsun.

Buraya sizlere uzun uzadıya nutuk atmaya vaatler sunmaya gelmedim,öncelikle sorunlarınızı dinlemek var olan sorunlarınıza sizlerle birlikte nasıl çözüm üreteceğimizi konuşacağız. Sorunlarınız hakkında notlarımızı alacağız bir sonraki toplantıya geldiğimizde de çözümlerini sizlere sunacağız dedi.

İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği yöneticilerini ve esnafın sorunlarını dinleyen Bilenoğlu sözlerine şu ifadelerle devam etti.

Çok değerli arkadaşlarım soğanın toptancıda 4.50 TL olduğu yerde sizlerin nasıl ticaret yaptığınıza şaşmamak mümkün değil . Enflasyonun bu derece yüksek ve alım gücünün düşük olduğu ülkemizde gerçekten ticaret yapmak çok zor bunları anlayabiliyorum dedi.

Emel Bilenoğlu sıcak gecen bu sohbetin ardından esnafları gezerek oylarına talip oldu ve hayırlı işler diledi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir