Emel Bilenoğlu Nişanca Meydanında Kentsel Dönüşüm Mağdurlarına seslendi

Example HTML page

Millet İttifakının CHP’li Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu Nişanca Mahallesinde Kentsel dönüşüm mağdurları ile Nişanca meydanında düzenlenen miting de buluştu.

Miting’in organizasyonunu Nişanca Mahalle Temsilcisi Berk Ataker, Eski CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Mehmet Sevim, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Adayları Mustafa Tüysüz ve Ramazan Güven organize etti.

Miting alanına Emel Bilenoğlu seçim otobüsü ile geldi.

Seçim otobüsünden alanda toplanan kalabalığın yanına inen Emel Bilenoğlu kendisini bekleyen kalabalığa hitaben sorunlarına dair bir konuşma yaptı.

Emel Bilenoğlu yapmış olduğu konuşmasın da şu ifadelere yer verdi;

Sevgili Nişanca Mahallesi sakinleri bu gün görüyorum ki sizlerin sorunlarınızı 17 Yıldır iktidarda, 25 yıldır da Belediye yönetimde bulunup çözüm üretmeyenlerin akıllarına yeni gelmiş.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ekrem İmamoğlu Başkanımla birlikte üretmiş olduğumuz çözümü görenler adeta Eyüpsultan ilçemize kamp kurdular.

Kimler gelmedi ki Cumhurbaşkanından tutun da Çevre ve Şehircilik Bakanına varıncaya kadar hepsi gelip sizlere sözler vermeye başladılar.

Şimdi sizlere soruyorum 17 Yıldır İktidarda bulunan 25 yıldır’da Belediye yönetiminde bulunan İstanbul’a ihanet ettik itirafında bulunup kandırılanlar her ne hikmetse sizlerin sorunlarınızı çözeceklerini söylüyorlar. Çözebilirler mi sizce diye sordu?

Kalabalıktan hayır cevabı alan Bilenoğlu sözlerine şu ifadelerle devam etti;

O zaman ne yapacağız değiştireceğiz öylemi diye sordu.

”Kalabalık İstanbulda İmamoğlu, Eyüpsultan’da Bilenoğlu diye cevap verdiler.”

Millet ittifakının CHP’li Eyüpsultan Belediye başkanı Emel Bilenoğlu ;

O zaman hayırlı olsun  tüm sorunlarınızı çözeceğiz bize inanın diyerek sözlerini bitirdi. 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir