Emel Bilenoğlu Çalışmalarına Kurumları ziyaret ederek başladı

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı emel Bilenoğlu 31 Mart Yerel seçimlerine çalışma startını verdi.

Sabah saat 07 de Eyüpsultan Camiye gelerek dua etti sonra sırası ile Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek,Eyüpsultan Muhtarlar derneği Başkanı Birol Birkardeşler, Pir Sultan Kültür Derneği ve Cem Evi Başkanı Hüseyin Güzelgül,Eyüpsultan Müftüsü Mustafa Mesten, İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adil Yıldırım ve İlçe Teşkilatını,Sadet Partisi İlçe Başkanı İlker Çiftçi’yi ve Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürünü ziyaret ederek sürdürdü.

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Emel Bilenoğlu Çalışmalarına önce Eyüpsultan camide dua etti ve Eyüpsultanda ki Kurum ve Siyasi Partileri ziyaret ederek başladı.

Emel Bilenoğlu Sabah Ezanın da Eyüpsultan camiye gelerek dua etti .Çalışma arkadaşları ile kısa bir çay molası veren Bilenoğlu Saat 10.00 da Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek’i makamın da ziyaret etti.

Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek Emel Bilenoğlunu kapıda karşıladı. Kaymakamlık toplantı odasında ağırladığı Emel Bilenoğlu ve arkadaşlarına Osmanlı şerbeti ikram etti ve bir süre sohbet ettiler.

Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Emel Bilenoğlunu kapıya kadar eşlik ederek uğrladı ve çalışmalarında başarılar diledi.

Emel Bilenoğlu Kaymakamlık ziyareti sonrası Rami Cuma Mahallesine giderek Muhtarlar Derneği Başkanı Birol Birkardeşler’i Rami Cuma Muhtarlığın da ziyaret etti. Emel Bilenoğlunu sıcak karşılayan Gürol Birkardeşler Çalışmaların da başarılar diledi.

Emel Bilenoğlu Muhtarlar derneği ziyaretinden ayrılarak Alibeyköye geçerek Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cem evini ziyaret etti.

Emel Bilenoğlu’nun Pir Sultan Kültür Derneği ve Cem Evi ziyaretine CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçekte eşlik etti Hüseyin Güzelgül ile bir süre sohbet ettiler. Hüseyin Güzelgül Emel Bilenoğluna Başarılar diledi.

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Emel Bilenoğlu saat 14.00 da Eyüpsultan Müftülüğüne gelerek Eyüpsultan Müftüsü Mustafa Mesten’i makamında ziyaret etti.

Eyüpsultan Müftüsü Mustafa Mesten, Emel Bilenoğlu’nu büyük bir ilgi ile karşıladı.

Bir süre sohbet ettiler ve Eyüpsultan müftüsü misafirlerine Ihlamur çayı ikram etti ve Emel Bilenoğlu’na Kuranı Kerim hediye etti.

Emel Bilenoğlu saat 15.30 da İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığına giderek Başkan Adil Yıldırm ve ilçe teşkilatını Ziyaret etti.

Emel Bilenoğlu’nun İyi Parti ziyaretine CHP Eyüpsultan İleç Başkanı Sinan Akçiçek, CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan da eşlik etti.

Emel Bilenoğlunu İyi Parti İlçe Başkanı Adil Yıldırım kapıda karşıladı.

Toplantı solonun da bulunan İyi Parti Teşkilatı Emel Bilenoğlu’nu coşku ile karşıladı.

Emel Bilenoğlu’nun ziyareti esnasın da Pasta kesildi ve ikram edildi.

Millet İttifakının bileşenlerinden olan İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adil Yıldırım hoş geldin konuşması yaptı.

Adil Yıldırım Konuşmasın da şu ifadelere yer verdi;

Büyük özverilerle Genel Başkanımız Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çalışmaları sonucu milet ittifakının Eyüpsultan ilçemizde devam etmesi yönünde karar alınmıştır. Bu karar neticesin de Eyüpsultan Belediye Başkan Adayımız Emel bilenoğlu hepimizin adayıdır.Eyüpsultanda ki bu kötü yönetim biçimine Allahın izni vatandaşlarımızın da tercihi ile 31 Mart yerel seçimlerin de Adayımız Emel Bilenoğlunu Başkan yapacağız hep birlikte Eyüpsultan ilçemizin sorunlarını çözeceğiz dedi.

Emel Bilenoğlu saat 16.00 da Sadet Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanlığına gelerek İlçe Başkanı İlker Çiftçiyi makamın da ziyaret etti .

Bir süre sohbet etti sohbet esnasın da çok sıcak samimi anlar yaşandı.

Sadet Partisi İlçe Başkanı İlker Çiftçi, Emel Bilenoğlu’çalışmalarında başarılar diledi.

Emel Bilenoğlu saat 17.00 da Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek Emniyet Müdürü Ömer Kumlu’yu makamın da ziyaret etti.

Emel Bilenoğlu Ziyareti esnasın da Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürü Ömer kumlu ile bir süre sohbet etti fikirlerini aldı.

Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyareti sonrası çalışmalarını günün sonun da çalışmalarını noktalayarak bir sonraki güne hazırlanmak için ayrıldı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir