Çiftlik Köyü Derneğinden Anlamlı Gece

Example HTML page

Geçtiğimiz günlerde,İkitelli Masko’da bulunan Fama Restoran da düzenlenen Tokat Almus Çiftlik köyü hizmet binası yararına yapılan dayanışma yemeği coşkulu geçti.
Seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı geceye Cumhuriyet Halk Parti’liler damgasını vurdu.
Geceye Tokat Federasyon başkanı Coşkun Sağ,CHP Tokat il başkanı Duran Kum,CHP İstanbul il başkanı Oğuz Kaan Salıcı,Sarıyer belediye başkan yardımcısı Adnan Ayber,Şişli belediye başkan yardımcısı Kazım Sidar,CHP Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat,CHP Eyüp belediye meclis üyeleri Memet Sevim,Yaşar Durmuş,Haydar Parlak,Hüseyin Bozkurt,Cemal Bozdemir ve Bilal Karaca meclis üyesi ve aynı zamanda gecenin ev sahipliğini yaptı.İşadamı Rıza Ergün,İşadamı Cuma Ergün,İşadamı Ali Turan ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti.
Aydın Elvin’in sunum yaptığı gece dernek başkanı Mahmut Uçar’ın konuşması ile başladı Uçar konuşmasında şunları söyledi;Bizler köyümüzde üç farklı kültürle yaşıyoruz yaşatıyoruz,umarım bunu ülkemizdede ilelebet yaşatacağız;dedi.
CHP Tokat il başkanı Duran Kum ise şunları söyledi;Biz Tokat’tada,İstanbul’dada sizlerin emrinde olacağız,kapı-kapı gezip dertlerinizi dinleyeceğiz.Elimizden geldiğince sorunlarını çözmek için çalışacağız.Bugün Cem ve hizmet binası için üzerimize ne düşerse yapacağız;dedi.
Daha sonra konuşmasını yapmak için kürsüye gelen CHP İstanbul il başkanı Oğuz Kaan Salıcı ise konuşmasında şunları söyledi;Ben kendimi artık yarı Tokatlı sayıyorum,daha önce sizlerin özlemini çektiğiniz topraklara burada bulunan dostlarım vesilesi ile gelmiştim orada bana çok misafirperver davranmıştınız şimdi biz ev sahibiyiz,sizleri burada rahat ettirmek için elimizden geleni yapacağız.
Ama sizlerden bir isteğim olacak bu seçimlerde daha önce yaşadığımız için biliyoruz oy zamanı geldiği zaman oylarınızı burada kullanınız,belki hepinizle tek tek tanışıp dertlerinizi dinleme fırsatımız olmayacak sizlerin adına bizim yanımızda olan,çok değerli meclis üyemiz Bilal Karaca aracılığı ile dertlerinize ortak olmaya çalışacağız;dedi.
Gecede konuklar Murat Akaya,Yeliz Kurt,Ayşegül Pınar,Özgül Bacı’nın türküleri ile coşkulu saatler yaşattı.Yeliz Kurt’un sahneye çıkması ile davetliler,eğlencenin doruklarna çıktı.Gecenın düzenlenmesinde emeği geçenlere plaketlerinin sunulması ile dayanışma yemeği gece geç saatlerde son buldu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir