CHP’li Veli Güngör Eyüpsultan Belediyesi yeni şirkete neden ihtiyaç duydu? ; Deniz Köken’den itiraf niteliğinde sözler

Example HTML page

CHP’li Veli Güngör Eyüpsultan Belediyesi yeni şirkete neden ihtiyaç duydu? ; Deniz Köken’den itiraf niteliğinde sözler

25 No’lu Hukuk ve Plan bütçe komisyonun ortak raporu olarak Eyüpsultan Belediye Meclisini 8 seçim 2 toplantı dönemi Temmuz ayı bileşimi toplantısına gündem olarak gönderilen ve daha sonra ilgili müdürlüğe iadesi istenen Eyüpsultan Belediyesinin ivansız ve şartsız olarak devir aldığı Yeni Şirket ALAPA İnşaat otomotiv Turizm Taşımacılık Sanayi ve Ticaret limited şirketi gündemin tartışılan maddesi oldu.

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis üyesi Veli Güngör’ün Eyüpsultan Belediye Başkanlığının yeni şirketi Alapa İnşaat Otomotiv Turizm Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hakkında 8 Seçim 2 toplantı dönemi Temmuz ayı 3’üncü bileşiminde yapmış olduğu konuşmasında ESBAŞ ve ESTUR varken bunlarla da her türlü işi ve işleri yapmanız mümkünken neden yeni şirket ALAPA ?

Tabi olarak buradaki amacınızı anlamak mümkün yeni yönetim ve müdürlerinizi,Personellerinizi atamak olmalı.

Daha yeni ESBAŞ’ın sermayesini artırmak kaydıyla borç batağından kurtarmışken yeni külfet bu savurganlık niye anlamış değiliz.

Umarım bu yeni şirket ALAPA içinde bir sonraki meclislerde ve Plan ve Bütçe görüşmelerinde de yeni yerler,taşınmazlar satmak zorunda kalmayız ifadelerini kullandı.

2019 YılıTaşınır Kesin Hesabı,Bütçe Kesin Hesabı ve Faaliyet raporunun görüşüldüğü meclis toplantısında sunum gerçekleştiren Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in ,CHP’li Veli Güngör’e vermiş olduğu cevabında yılların yanlışını ve zararını 1 yılda ancak bu kadar çözebiliyorsunuz 2021 de daha iyiye giden bir yönetim anlayışı göreceksiniz ifadelerini kullandı.

Deniz Köken Yeni şirket ALAPA hakında ise şu ifadelere yer verdi;

Belediyemizin şirketleri ESBAŞ ve ESTUR sizlerinde bildiği gibi borç batağında ihaleye katılma sansımız yok, sizler de biliyorsunuz saklayacak halim yok sizden diyerek geçmiş AK-PARTİ dönemin kötü yönetildiğinin itiraf niteliğini taşıyor sözleri.

Bu nedenle de borçsuz harçsız yeni bir şirket kuruluşunu gerçekleştirerek devrini sağladık bu çalışmayı yaptık.

Yeni şirket bize Kentsel Dönüşüm alanın da danışmanlık şirketi olarak hizmet verecek işleri daha hızlı çözüme kavuşturacağız ifadelerinde bulundu.

Video İzle…

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir