CHP’li Gülsüm Polat’tan, Başkan Deniz Köken’e ‘’Öğrencilerin barınma sorunu sorusu?’’

Example HTML page

CHP’li Gülsüm Polat’dan, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e ‘’Öğrencilerin barınma yurdu sorusu?’’

Eyüpsultan Belediye Meclisi 8’inci seçim 3’üncü toplantı dönemi Ekim ayı birinci bileşimi Meclis Başkan Vekili Mehmet Er Başkanlığında Eyüpsultan Belediyesi Meclis Salonunda yapıldı.

Sözlü önergeler bölümünde söz alan, CHP Eyüpsultan ve İBB meclis üyesi Gülsüm Polat son günlerde Üniversite Öğrencilerinin ülke gündemine taşıdığı ‘barınamıyoruz‘ ifadesiyle yurt sonunu Eyüpsultan Belediyesi Meclisi Ekim Ayı 1. bileşimine taşıdı. Polat: Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in yanıtlamasını istediği sözlü soru önergesi verdi.

”İBB İLK KEZ BİN ÖĞRECİMİZE BARINMA HİZMETİ VERİYOR”

Gülsüm Polat sözlü soru önergesinde şu ifadelere yer verdi; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yeni Öğretim yılı 2021-2022’de 2 Yurt binası Avcılar’da, 1 Yurt Binası Beyoğlu’nda, 1 Yurt Binası Gaziosmanpaşa ilçemizde olmak üzere 3 İlçemizde 4 Yurt binasıyla bu dönem ilk defa başlayarak hizmet veriyor. Burada Gençlik ve Spor Bakanlığında ruhsat işlemleri tamamlanan Avcılar ve Beyoğlu’ndaki yurtlarda ‘’Kız öğrencilerimize barınma imkanı sunuldu’’  Gaziosmanpaşa’da aslında Erkek Öğrencilerimize planlanmıştı ama talebin çok olması sebebiyle bu yurdumuzda kız öğrencilerimize barınma hizmeti vermeye başlayacak.

Tadilat ve ruhsat çalışmaları devam eden Gaziosmanpaşa’da ki yurt binamız da açılarak toplam 1000 öğrencimize İBB Tarafından barınma hizmeti verilecek. İBB Yapılan planlama ile sonraki öğretim yılında 5000 öğrencimizin barınma ihtiyacını gidermiş olacak.

”EYÜPSULTAN BELEDİYESİ’NİN ÖĞRENCİ YURDU VARMI”

‘’ Eyüpsultan Belediyemizin, Eyüpsultan İlçemizde açtığı yurt varmı?

Barınan Öğrenci sayısı kaç kişi?

Bir sonraki Eğitim dönemde öğrenci yurdu açmayı planlıyor muyuz? Sorusunu yönetti.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir