CHP’Lİ Filiz Gökçe: ihtiyaç sahibi İlk öğrenim öğrencilerine gıda desteği sağlanmalıdır

CHP’Lİ Filiz Gökçe: Vatandaşlarımızın içinde bulunduğu ekonomik koşulların hafiflemesi için ihtiyaç sahibi öğrencilere gıda desteği sağlanmalıdır

Eyüpsultan Belediyesi 8’inci seçim 4’üncü toplantı dönemi Ekim ayı 1’inci bileşimi Eyüpsultan Belediye Meclisi Başkan Vekili Mehmet Er Başkanlığında Eyüpsultan Belediye Meclisi salonunda yapıldı.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü Ekim ayı 1’inci bileşiminde Sözlü önergeler bölümünde söz alan CHP Eyüpsultan Belediye Meclis üyesi Filiz gökçe vatandaşlarımızın içinde bulunduğu ekonomik zorlukları hafifletebilmek ve çocuklarımızın beslenmesi için gıdaya erişimini sağlayarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize gıda yardımı yapılmasını meclis gündemine taşıdı.

Gökçe konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Sayın Başkan, Değerli Meclis Üyesi Arkadaşlarım, Saygıdeğer Misafirler, Basınımızın Değerli Temsilcileri…

Bizleri sosyal medya hesaplarından izleyen çok kıymetli Eyüpsultanlılar hepinizi saygı ve sevgiyle selamlar Ekim ayı Meclis oturumlarımızda alacağımız kararların hayırlar getirmesini dilerim.

‘’Eyüpsultan Belediyesi Meclis Başkanlığına’’

Konu: İlk öğretimde öğrenim gören öğrencilerimizin beslenme ihtiyaçlarının giderilmesi hakkında; Ekonomik krizin etkilerini azaltmak zor günlerinde vatandaşlarımızın yanında olmak amacıyla sosyal incelemeler sonucu ihtiyaç sahibi ailelerin ilk öğretim deki çocuklarına beslenme sağlığı projesi kapsamında, isim farklı da olabilir fark etmez gıda desteği verilmelidir.

Sandviç, Kuru yemiş, meyve ve süt gibi gıda desteği ivedilikle hayata geçirilmesi ve tarafıma yazılı bilgi verilmesi arz ederim. Saygılarımla dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir