CHP EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİSİ GRUP BAŞKANLIĞINDAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI

Example HTML page

CHP EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİSİ GRUP BAŞKANLIĞINDAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili  Zülfü ÇAKAR CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup’u adına ; Yüce meclisimizin açılışının 100.Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

Zülfü Çakar yayınlamış olduğu mesajında şu ifadelere yer verdi;

Çok değerli halkımız, yarınlarımızın geleceği sevgili çocuklar; bu gün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yılını kutlayacağız. Her yıl, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutladığımız bu bayramı, bu sene hayli buruk kutluyoruz.

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs Salgın hastalık nedeniyle alınan önlemlerle ilgili. Sokağa çıkma yasağı var. O yüzden bu yıl caddelerde, meydanlarda olamayacağız.

Kuvayi Milliye’nin ve Milli Mücadele’nin simgesi ay yıldızlı bayraklarımızla, Atatürk fotoğraflarımızla sevincimizi, coşkumuzu hep birlikte sokakta ve caddelerde paylaşamayacağız.

Fakat bu duyguyu ve düşünceyle 100.yıl gururunu Evde kalarak bir taraftan koronavirüs salgın hastalığının üstesinden gelirken aynı coşkuyu balkonlarımızdan ellerimizde bayraklarımız ve Atatürk fotoğraflarımızla hep birlikte istiklal marşımızı söyleyerek kutlayacağız.

100 yıl önce, 23 Nisan’da Meclis’i açanlarda, Atatürk başta olmak üzere, karşılıksız ve sınırsız bir vatan aşkı, millet sevgisi, özgürlük ve bağımsızlık tutkusu, devrimci ve mücadeleci bir irade vardı. Düşmanı yendiler. Savaşı kazandılar. Cumhuriyeti kurdular. Birbiri ardına devrimleri hayata geçirdiler ve bize bir vatan bıraktılar.

 Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hepsini rahmet, minnet ve hürmetle saygıyla anıyoruz.  

Anıları önünde saygıyla eğilip ve hep birlikte haykırıyoruz.

Yaşasın Türkiye.

Yaşasın Cumhuriyet.

Yaşasın Atatürk.

Birlikte Kazandık.

Birlikte Başaracağız…

Kahrolsun Emperyalizm .

Yaşasın tam bağımsız Türkiye

Bu duygu ve düşüncelerimizle Yüce Meclisimizin Açılışının Yüzüncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ulusumuza Kutlu Olsun.

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grup’u

Zülfü Çakar, Mustafa Tüysüz, Gülsüm Polat, Zafer Döner,Filiz Gökçe,Binali Özgül,Sema Balcı,Ali Haydar İşkar,Nilgün Esentepe,Ünsal Aykutoğlu,Emine Çelik,İlker Çomak,Veli Göngör,Ramazan Güven

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir