CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grup Başkanlığı’ndan Ramazan Bayramı mesajı…

CHP Eyüpsultan Meclis Grup’u adına, CHP Eyüpsultan Meclis Grup Başkan vekili Zülfü Çakar Ramazan Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

Zülfü Çakar yayımladığı mesajın da şu ifadelere yer verdi;

Sevgili halkımız,

Bizleri sevgi, dostluk ve dayanışma hisleriyle dolduran kutsal Ramazan ayını hep birlikte idrak ettik.

Ramazan ayı vatandaşlarımızın halinden anlamak, yoksullarla dayanışmak, manevi bir arınma yaşamak için önemli bir fırsattır. Başka Ramazan aylarını ve bayramlarını mutluluk içerisinde yaşamanın yegâne yolu bu fırsatı iyi değerlendirmek, burada çıkarttığımız dersleri hayatın tamamında uygulamaktır.

Bayramları gerçek anlamda bayram olarak yaşamak istiyorsak bu ülkede yoksulluğu yok etmeli, vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeli, toplumsal adaleti sağlamalı ve herkesin hakkının korunduğu bir Türkiye de vatandaşlarımızın yaşamını sürdürmelerini sağlamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün halkımızı dayanışmanın, sevginin, kardeşliğin,barışın  hâkim olduğu bir Türkiye için gerekeni yapmaya çağırıyor, bizlere özgürlük içerisinde bu bayramları kutlama fırsatını veren başta Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, yurt içindeki ve yurt dışındaki tüm yurttaşlarımızın ve İslam dünyasının bayramını kutluyor, Ramazan Bayramı’nın milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini diliyoruz .”

‘’Her şey çok güzel olacak’’ dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir