CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grup Başkanlığından 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar,CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grup’u adına 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile kutlama Mesajı yayınladı.

Zülfü Çakar Yayınlamış olduğu mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sevgili Yurttaşlarımız;

 Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; büyük taarruz zaferinin yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.

Kahraman atalarımızdan aldığımız güçle, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık yolunda kararlı bir şekilde ilerlemek ve ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağız.

Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları şehitlerimizi saygı ile anıyor, tüm ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramınızı en içten dileklerimizle  kutluyoruz dedi.

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grup’u adına

Zülfü Çakar

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Gurubu üyeleri;

Zülfü Çakar, Mustafa Tüysüz, Ali Haydar İşkar, Gülsüm Polat, Filiz Gökçe, Sema Balcı, Nilgün Esentepe, Emine Çelik, Zafer Döner, Veli Güngör, Binali Özgül, Ünsal Aykutoğlu, İlker Çomak, Ramazan Güven

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir