CHP Akşemsettin ve Karadolap Mahalle Temsilciliği, Dayanışma Kahvaltısın da Buluştu…

2019-31 Mart Yerel seçimlerine hazırlanan CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Akşemsettin ve Karadolap Mahalle Temsilciliğinin düzenlemiş olduğu dayanışma kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıya STK Sivil Toplum Kuruluşlarının yanı sıra Karadopap Mahalle Muhtarı Ali Ekber Binici,Akşemsettin Mahalle Muhtarı Hakan Demir,Yeşilpınar Mahalle Muhtarı İlker Çomak,Çırçır Mahalle Muhtarı Yusuf Gül,ÇKD-Çağdaş Kadınlar Derneği Genel Başkanı Sakine Sayar,CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adayları Saim Diken,Emel Bilenoğlu,Cemal Özdemir,Emin Atmaca,Mustafa Tüysüz,Hüseyin Selami Çelebioğlu CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Ali Haydar İşkar,Cemalettin Özkan,Murat Çelik,,Kemal Şahin Yeşilpınar Mahale Temsilcisi Murat İyice,Alibeyköy Merkez Mahalle Temsilcisi Bülent Daşdemir,Esentepe Mahalle Temsilcisi Ayhan Kalaycı,İslambey Mahalle Temsilcisi Sadan Kırcalı’nın da  aralarında olduğu çok sayıda parti üyesi ve vatandaşlar katıldı.

Kahvaltının sunuculuğunu İnan Çeliker Yaptı.

Akşemsettin ve Karadolap Mahalleleri Adına Hüseyin Demir bir selamlama konuşması yaptı.

Sahneye MUSA MISIRLI ve Hüseyin Demir birlikte çıktı.

Hüseyin Demir Konuşmasın da şu ifadelere yer verdi;

Merhaba kıymetli yol arkadaşlarım, STK Sivil Toplum Kuruluşlarımızın değerli temsilcileri,çok değerli muhtarlarımız,Sevgili İlçe Başkanım yönetim kurulu üyelerim,Kadın kolu başkanım çok değerli Belediye Başkan aday adaylarımız,Belediye Meclis Üyelerimiz,Belediye Meclis Üyesi aday adaylarımız,Basınımızın değerli temsilcileri Karadolap ve Akşemsettin Mahalle temsilciliğimizin ortaklaşa düzenlediğimiz kahvaltımıza hoş  hepiniz hoş geldiniz onur verdiniz dedi.

Kahvaltıya Katılan CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek’de katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı.

Sinan Akçiçek Konuşmasın da şu İfadelere yer verdi;

Çok kıymetli yol arkadaşlarım,STK-Sivil Toplum Kuruluşlarımızın değerli temsilcileri,Değerli Belediye Başkan Aday Adaylarımız Meclis Üyelerimiz,Meclis Üyesi Aday Adaylarımız,sevgili Muhtarlarımız Karadolap ve Akşemsettin Mahalle temsilciliklerimizin düzenlemiş olduğu dayanışma kahvaltısına hoş geldiniz onur verdiniz,hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum dedi.

Hepinizin bildiği gibi önümüzdeki 2019-31 Mart Yerel seçimlerine hazırlanıyoruz bu seçimler ülkemiz ve Eyüpsultan ilçemiz açısından büyük önem arz ediyor. Yarının huzurlu, mutlu Türkiye’sini kurmak demokrasinin eşiği olan yerel seçimlerden başlıyor onun için de yapılacak yerel seçimlerini çok ama çok önemsiyoruz dedi.

Bu güne kadar örgütümüz ile birlikte başarılı çalışmalara imza attık bundan sonra da birlikteliğimiz ile CHP’sinin bayrağını Eyüpsultan Belediyesine dikeceğiz ve biz kazanacağız dedi.

Tüm üyelerimizden çok önemli bir ricam var herkes çocuklarını bu çalışmalara dahil etsinler çünkü geleceğimiz çocuklarımız üniversiteyi bitiriyorlar ve issizler dedi.

Sevgili yol arkadaşlarım hiç kimsenin süphesi olmasın bu seçimleri kazanacağız Eyüpsultan Bizim olacak,biz kazanacağız diyerek sözlerini noktaladı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir