Cahit Ataker Eyüplü muhtarları dinledi…

Example HTML page

Cahit Ataker Eyüplü muhtarları dinledi…cahit1

CHP Eyüp Belediye Başkan Aday Adayı Cahit Ataker, geçtiğimiz akşam Eyüplü muhtarlarla Pierre Loti’de akşam yemeğinde biraraya geldi. 28 mahalle muhtarının 15’inin katıldığı toplantıda, sosyal belediyecilik anlayışında muhtarların olmazsa olmaz bir yere sahip olduğunu belirten Ataker, mahalle sorunlarını tek tek dinledi. Ataker, “Bizim projelerimizle sizlerin sorunlarını harmanlayacağız” dedi.
Yaklaşık bir asır önce Eyüp’e yerleşen köklü bir ailenin ferdi olan Cahit Ataker, Pierre Loti’de Eyüplü muhtarlarla biraraya gelerek, bilgi alışverişinde bulundu.

Ataker, “Bizim projelerimizle sizlerin sorunlarını harmanlayacağız”

http://youtu.be/2CqHZYYaZ3k

Eyüp’ü daha yaşanır, daha çağdaş, daha aydınlık bir yer yapmak için en büyük dayanaklarının sosyal belediyecilik anlayışı olduğunu belirten Ataker, “Eyüp’ü yönetme iddiamızı ortaya koymak için yaklaşık 3 yıldır durmadan çalışıyoruz. Bu süre zarfında Eyüp’ün MR’ını çektik ve reçetesini yazdık. Aday adaylığı sürecinde, parti politikası gereği, projeleri ve vaatleri olayın merkezine oturtamıyoruz. Bunlar adaylık süreciyle birlikte çekmecemizden çıkacak” dedi. Eyüp’ün tarihi ve kültürel dokusunun farkında olan, katılımcı, çağdaş, şeffaf, eşitleyen, özgürlükçü, paylaşımcı ve adil bir yönetim vaat ettiklerini anlatan Ataker, bunu mahalle komiteleri aracılığıyla gerçekleştireceklerini belirtti. “Eyüp’ü marka şehir haline getireceğiz”Sosyal belediyecilik anlayışında muhtarların olmazsa olmaz bir yere sahip olduğunu belirten Cahit Ataker, “Sizlerin belirleyeceği tarihlerde her ay samimi toplantılar yapmak istiyoruz. Belediyeciliği sokakta yapacağız. Eyüp’ü marka şehir haline getirmek istiyoruz. Bizim projemizle sizlerin sorunlarını harmanlayarak, yol haritaları oluşturacağız” diye konuştu. Muhtarların kendilerini tanıtarak sorunlarını aktardığı toplantıda, Cahit Ataker’in ekibi de sorunlara yönelik çözüm önerilerini paylaştı.

Amacımız daha mutlu, daha yaşanır ve daha bir Eyüp

25 mahalle muhtarının 15’inin katıldığı toplantıda muhtarlar Ataker’e verdikleri desteği dile getirdi. İlk kez oy verecek köylere gitti, kadınları dinledi…Ataker, aday adaylık sürecindeki önemli çalışmalarıyla ilgili şunları söyledi: Hedeflerimizi anlatmak için, zaten hep sokaklarında olduğumuz Eyüp’ü yeniden dolaşmaya başladık. Yol arkadaşlarımla birlikte camide, cemevinde, okulda, lokantada, kahvede ve parktaydık; olmaya da devam edeceğiz. Bizden bekleneni, Eyüp’ün ve Eyüplünün neye ihtiyaç duyduğunu bir kez daha gördük; mesajları aldık Eyüp’ün reçetesine yeni formüller ekledik. Yeni yasa ile ilk kez oy verecek Eyüp’ün yedi köyünde dolaşıp, Eyüplü kadınlarla sabah kahvaltısında bir araya geldik. Eyüp Sultan’daydık sonra da cemevinde. Diğer aday adaylarıyla birlikte kendimizi anlatma fırsatı bulduk. İl örgütü toplantısında il yöneticileriyle Eyüp’ü konuştuk. İlk sayısında kendimizi anlattığımız dergimizin 2. sayısı yolda; bu alanda da oldukça iddialı ve farklı olduğumuzu düşünüyorum.”Amaçlarının daha mutlu, daha yaşanır ve daha gelişmiş bir Eyüp ortaya çıkarmak olduğuna dikkat çeken Ataker, Eyüplülerden ve mahalle muhtarlarından alacakları destekle bunu başaracaklarını söyledi. Toplantı sonunda muhtarlara kişiye özel “muhtar çakmağı” hediye edildi.

zp8497586rq
Example HTML page