Ali Kılavuz:Anneler Babalar mutsuz olmayacak

 

       

 

 

Ali Kılavuz:Anneler Babalar mutsuz olmayacak 

 

www.haberetkin.com

www.haberetkin.com

 

  EYÜP’E EĞİTİMCİ BAŞKAN…

             ALİ KILAVUZ                            

 Sorunları Biliyoruz Çözümünü de…

Eyüp te 1995 yılında varol sürücü kursunu kuran Eğitimci Ali kılavuz, 1996 tarihinde üye olarak siyasi yaşamına başladığı CHP’sinden Eyüp Belediye Başkanlığı aday adaylığına başvuruda bulundu.

Eyüp Belediye Başkan aday adayı Ali Kılavuz gazetemize yapmış olduğu açıklamasında,” Başarı asla bir tesadüf değildir, daima akılcı bir gayretin sonucudur ”dedi.

1956 Ordu ili Gölköy İlçesi doğumlu Evli ve üç çocuk babası olduğunu söyleyen Ali Kılavuz Siyasi yaşamına 1987 yılında SHP Bakırköy ilçesinde üye olarak başladığını Eğitim görevine tekrar dönmesiyle birlikte istifa etmek zorunda kaldığını 2009 yılında emekli olduktan sonra kaldığı yerden CHP’sinde başlayan Ali Kılavuz Ülkenin içinde bulunduğu durumu da göz önünde bulundurarak Cumhuriyetin kuruluşuna öncülük eden bünyesinde sosyaldemokrat düşünceyi barındıran bir siyasi parti olmasının en önemli etken olduğunu söyledi.

Ali Kılavuz sözlerine, Parti içi Demokrasiyi önemsediğini Sosyaldemokrat partilerin olmazsa olmazı olduğunu, aynı zamanda seçenek olarak eğilim yoklaması ve kamuoyu araştırmalarına da açık olduklarını, Partimizin yetkili kurullarının merkezi atama yetkisi bulunduğunu eşit objektif her türlü yönteme var olduklarını söyledi.

Ali Kılavuz çağdaş eğitim alanında 1995 yılında kurucusu bulunduğu varol sürücü kursundan yaklaşık 20.000 Eyüp ilçemizde ikamet eden ağırlıklı olarak geçlerden oluşan Eyüplü hemşerilerimize  sürücü belgesi verildiğini sıcak ilişkilerinin devam ettiğini söyledi.   

Ali Kılavuz memuriyet yaşamınının büyük bölümünün Eyüp ilçesinde geçtiğini sırasıyla 1998 yılından başlayarak Zekaidede Refhan Tümer, Kocatepe, Otakçılar, Ebuusut, Mehmet Akif ilk öğretim okullarında görevde bulunduğunu 2002-2003 yılında  Türkiye Cumhuriyeti adına sınıf öğretmeni olarak Fransa da  görev yaptığını 2009 yılında emekli olduğunu Eyüp ilçesinin sorunlarını bildiğini hazırlamış olduğu çözüm projeleriyle halkımızın yaşam kalitesini çağdaş standartlara taşıyacağını söyledi.

Ali Kılavuz Eğitim ve iş yaşamı dışında sivil toplum kuruluşu olan Eyüp Ordulular Derneğinde Başkan yardımcısı olarak görevde bulunduğunu ,2014 Martında yapılacak olan yerel seçimlerine iyi hazırlandıklarını partimiz CHP Eyüp ilçe örgütüyle birlikte halkımızı AKP cenderesinden kurtararak katılımcı çağdaş sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızla çözülemeyecek hiçbir sorun kalmayacağını söyledi.

Ali Kılavuz bir eğitimci olarak hayallerini süsleyen bir belediye üniversitesini görev alması dahilinde Eyüp halkına kazandırmayı amaçladıklarını yerinde belediyecilik uygulamalarıyla eğitim kurumlarını çağdaş eğitimin yapılacağı birer kurumlar haline getirmeyi hedeflediğini yeni derslikler oluşturulmasına öncülük edeceğini söyledi.   

Ali kılavuz sözlerine Eyüp ilçesinin sorunları hakkında yapılan araştırmalarda görünüyor ki imar ve işsizlik paralel olarak ilk sırada yer almaktadır. Bizlerde çalışma arkadaşlarımızla birlikte projelerimizi bu iki sorundan yola çıkarak belirledik ”çağdaş kentleşme öncelikli hedefimiz olacak” imar konusunda vatandaşlarımızı mağdur etmeden akılcı çözümlerimiz var. Diğer sosyal projelerimizi istihdam üzerine kurduk ”Anneler Babalar mutsuz olmayacak Sosyaldemokrat Belediyecilik anlayışımız gereği ürettiğimiz projelerimizle gençlerimize istihdam ortamı sağlayıp bireyin özgürleşmesini sağlayacağız” dedi.

Ali Kılavuz sözlerine ,AKP iktidarı ve yerel yöneticilerinin yanlış uygulamaları sonucu ilçemizin nefes alma alanları olan ormanlarımızın tahrip edildiğini denize yakın olmamıza rağmen haliçteki kirlilik nedeniyle vatandaşlarımızın yararlanamadığını halkımız buradan hareket ederek yüzmek için bile diğer ilçelere gittiğini, yeşil dokunun korunması mücadelesi yanında Eyüp ilçemize halkımızın rahatlıkla günlük yaşamında kullanabilecekleri akua parklar kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Ali Kılavuz sözlerine Eyüplü hemşerilerimiz ve CHP’si Eyüp ilçe örgütümüz emin olsun ki ”Eyüp ilçemiz Tarihsel dokusuyla, yeşilin ve mavinin buluştuğu çağdaş yaşanabilir bir kent olacak” dedi.

 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir