Bu hafta Eyüp'teyiz

 

 

 

 

Bu hafta Eyüp’teyiz

 

OKS1

 

HAS PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ZEKİ KILIÇASLAN DA CHP’YE KATILACAK

 

Aralarından Beyoğlu DSP eski İlçe Başkanları Fikret Kara ve Nazım Yiğit, Taksim Dayanışma Sözcüsü Tevfik Cem Tüzün, Sokak Çocukları Derneği eski başkanı Hatice Özkan ve Beyoğlu’nda esnaflık yapan vatandaşların olduğu 500 kişinin CHP ‘ye katılımı için Taksim’deki CHP Beyoğlu İlçe Başkanlığı binasında bir tören düzenlendi. Törene CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Beyoğlu İlçe Başkanı İnan Güney ve çok sayıda partili katıldı.
İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ise geçen hafta Fatih’te 300 kadar Kürt kökenli vatandaşın partiye katıldığını, bu hafta Beyoğlu’nda haftaya ise Eyüp’te olacaklarını söyledi. Bu ayın 27’sinde HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeki Kılıçaslan’ın arkadaşlarıyla birlikte CHP’ye katılacağını duyuran Salıcı, “CHP programına inanan bir çatı partisi görevi görece bir hale geliyor. Bu büyük çatının altında farklı görüşleri olsa da CHP iktidarına insanların kendi hayatlarına kendilerinin karar vermesi gerektiğini düşünen yurttaşlar olarak hep beraber buluşacağız. Kasımpaşa’dan çıkan Recep Tayyip Erdoğan ‘ı 30 Mart’ta yeniden Kasımpaşa’ya yolcu edeceğiz. ” diye konuştu. –

 

 

 

CHP’Yİ YENİDEN TÜRKİYE ‘NİN PARTİSİ YAPMAK İDDİASIYLA İŞE BAŞLADIK

Törende konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, Türkiye’nin kritik bir dönemden geçtiğini belirten CHP katılan üyelere teşekkür etti. Yeni üyelerin CHP’ye katılarak, güç katacağına inandığını söyleyen Tanrıkulu, “Biz CHP’yi yeniden Türkiye’nin partisi yapmak üzere iddiasıyla işe başladık. O iddiamızı Beyoğlu’nda güçlendiriyoruz. Hakkari’den Edirne’ye kadar Trabzon’dan Mersin’e kadar her yerde varız. CHP’yi sol bir anlayışla, sosyal demokrat ve toplumcu bir anlayışla bütün yurttaşlarımızın ve bütün halkların şemsiye partisi yapmaya çalışıyoruz. Bunun sonuçlarını da 30 Mart 2014’te göreceğiz” diye konuştu.

Beyoğlu’nun İstanbul’un aynası olduğunu kaydeden Tanrıkulu, “Burası çok önemli bir merkez. Bu merkzeden bütün dünyaya çok önemli mesajlar vereceğiz. 30 Mart’a kadar durmadan çalışmayı seçim ve demokrasi zaferi için yürümeye herkesi davet ediyorum” dedi.


Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir