Çağdaş Erzurumlular Hınıs -Tekman Köy Dernekler Federasyonu’ndan, Güzeldere köyünden abi-kardeşe yapılan linç girişimi açıklaması…

Example HTML page

Çağdaş Erzurumlular Hınıs -Tekman Köy Dernekler Federasyonu’ndan, Güzeldere köyünden abi-kardeşe yapılan linç girişimi açıklaması.

Bugün Hınıs’ta meydana gelen Bir olaydan dolayı Çok büyük üzüntü duyduk. Çağdaş Erzurum Hınıs Tekman Köy Dernekleri Federasyonu olarak . Güzeldere Köyünden bir Abi ve Kardeşini Orada kendini bilmeyen zorba ve eşkıya zihniyeti tarafından dövülerek linç girişiminde bulunulmuş..


Yüz yıllardır aynı coğrafyada yaşayan Halklar olarak .Sebebi ne olursa olsun Bir insanın başka bir insana yaptığı bu zulmü asla doğru bulmuyoruz ve onaylamıyoruz. Sistem tarafından zaten ötekileştirilen bizler ve aynı coğrafyada siyasi olarak buna tabi olan ezilen Kürt halklarının da bunu kabul etmediğini biliyoruz…Öyleyse Geçen Sene Ve Bu sene olmakla beraber paylaşılamayan ne ise niçin ortak aklın kullanılmadığı konuşulmadığı bu insanlarımız niçin şiddete maruz kalıyor mülkü amirler ,Kaymakamlık ilçe emniyeti bununla ilgili gerekli yaptırımların niçin yapılmadığını bilmek istiyoruz.


Tarafımız Adalet Ve Türkiye cumhuriyeti Anayasası ise Buna güçlü olan ve güçsüz olan değil .Tüm mülkü amirlerimizin ve hepimizin tek tarafı anayasal yükümlülüklerimizdir.


NOT: Ağır yaralanan abi ve kardeşimize geçmiş olsun diyor bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir