Bayram Çelik’ten 1 Mayıs mesajı

Bölgemizin sevilen iş ve siyaset insanı Bayram ÇELİK 1 Mayıs Dünya Emekçileri Dayanışma, Birlik ve Mücadele Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Bayram Çelik yayınlamış olduğu mesajında şu ifadelere yer verdi; Dünyamızı ve Ülkemizi saran COVİD – 19 salgınına rağmen ürettiği değerle yaşamımızı sürdürmemizi ve başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere yaşamları pahasına hayatlarını ortaya koyarak sağlıklı yaşamamızı sağlayan emekçilerimize teşekkür ediyorum.

Bu mücadelede ve iş kazalarında hayatını kaybeden emekçilerimizi rahmetle anıyor kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. COVİD – 19 salgınının meslek hastalığı olarak kabul edilmesinin önemini görüyor ve yetkililerden bir an önce bu düzenlemeyi yapmalarını ivedilikle toplum olarak bekliyoruz.

Haksızlıkların, eşitsizliklerin, adaletsizliklerin ve ezilenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel bir dünyayı göreceğimiz günlerin geleceği umuduyla, tüm emekçi kardeşlerimizin ”1 Mayıs Dünya Emekçileri, Dayanışma Birlik ve Mücadele Günü’nü” kutluyorum dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir