Başkan Türkmen Erdoğan Celep’ten; Kurban Bayramı mesajı

Example HTML page

Tohumdan Çınara Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Türkmen Erdoğan Celep Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Türkmen Erdoğan Celep yayınlamış olduğu mesajında şu ifadelere yer verdi;

Kurban Bayramı, insanlık değerlerinin ve dayanışmanın güçlü şekilde yaşandığı günlerden biridir. Bu önemli zaman diliminde, birbirimize olan sevgimizi ve dayanışmamızı pekiştirme fırsatı buluyoruz.

Bu bayram, toplumsal adalet ve eşitlik mücadelemizi daha da ileriye taşımak için bir araya gelme ve dayanışma içinde olma zamanıdır. İhtiyaç sahiplerini unutmamak, onların yanında olmak ve toplumun her kesiminin hak ve hukukunu savunmak bizim için önemlidir.

Fakat ülke olarak Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının gerçekleştirdiği aydınlanma devimlerini ülkemizde hakim kılamadık. Zaman zaman bu süreç sekteye uğradı. Bu gün de bu süreçten birini yaşıyoruz. Her ne olursa olsun umudumuzu ve mücadele azmimizi asla kaybetmedik. Karanlığı, gericiliği ve cehaleti ülkemizin hayatından söküp atacağız. ”İstanbul Sözleşmesi” yaşatır. Buna inancımız tamdır.

Bu inanç ve düşüncelerimizle bir kez daha Laik Demokratik Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, sevgi, özlemle, minnetle anıyorum.

Hayatını ülkemizin geleceği için siper eden Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun dedi.

Example HTML page

One Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir