Başkan Erhan Güzel: Her şey daha güçlü dinamik bir Çatalca için…

Example HTML page

Çatalca Belediyesi 36 firmanın katıldığı ve yüzlerce vatandaşın katıldığı ”1. Kariyer ve istihdam günleri” düzenledi

Günümüzde kentte yaşamanın zorlukları ve işsizliğin hat safhaya geldiği bu günlerde Çatalca Belediyesi’nden anlamlı bir etkinlik geldi. Genç işsizler, evin sorumluluğunu omuzlanan kadınlara ve iş arayan herkese yeni fırsatlar sunmak amacıyla düzenlediği ”1. Kariyer ve İstihdam Günleri ” büyük bir katılımla başarıyla gerçekleşti.

Etkinlikte ilçede iş gücümüzü daha güçlü ve dinamik kılmayı, aynı zamanda üretkenliğin artmasına katkı sağlamayı hedefine başarıyla ulaşmış görünüyor.

İlçe kalkınmasına destek olmak ve iş arayan vatandaşlarımızı çeşitli sektörlerdeki işverenlerle buluşturmak amacıyla düzenlenen Kariyer ve İstihdam Günleri’nde, 36 firmanın katılımıyla çok sayıda iş fırsatı değerlendirildi. Etkinliğimiz, iş arayan vatandaşlarımıza kariyer olanakları sunarken, işverenler de nitelikli iş gücüne ulaşma şansı buldu.

Etkinlikte kısa bir konuşma gerçekleştiren Başkan Erhan Güzel şu ifadelere yer verdi;

”HER ŞEY DAHA GÜÇLÜ DİNAMİK BİR ÇATALCA İÇİN”

Başkan Güzel; Çatalca’nın daha güçlü, dinamik ve umut dolu bir geleceğe ulaşması için ortak akıl ve iş birliği ile çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Çatalca’nın kalkınmasına katkı sağlayan bu önemli etkinliğimizin bir parçası olan herkese teşekkür ediyor, ilçemizin üretken ve güçlü yapısının gelecekte daha da büyüyeceğine inanıyoruz.

Etkinliğe katılarak destek veren tüm işverenlerimize, şirket yöneticilerimize ve kıymetli hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum ”Her şey daha güçlü dinamik bir Çatalca” dedi

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir