Başkan Deniz Köken Eyüpsultan buz pisti’i açıldı

Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutacak, ruh ve bedenlerini güçlendirecek, sporun her alanında gelişmelerini sağlayacak spor merkezleri ile“Sporun merkezi Eyüpsultan olacak” vaadini yerine getiren Başkan Deniz Köken, Eyüpsultan Buz Pisti’ni hizmete açtı.

HER SPOR BRANŞINDA OLACAĞIZ”

Çocukların, gençlerin ve vatandaşların yararlanabileceği Eyüp Park AVM’de Eyüpsultan Buz Pisti’nin açılışını yapan Başkan Deniz Köken, “Buz pistimiz hayırlı olsun diyorum. Burayı yarıyıl tatilinde görmüştük. Alışveriş merkezlerinde çocuklarımız ile buluşuyorduk. Burası boştu, atıl kalmıştı, işletememişlerdi. Bende burayı kiraladım. Burayı bölgemizin bütün sporcularına açtık, çocuklarımıza açtık. Çok ciddi bir katılım olduğunu görüyorsunuz. 700 tane spor okulumuza müracaat var. Bunların hepsi ile ilgileneceğiz. Çok da güzel olacak. Hem binicilik var hem buz pistimiz var. Kayma alanımız var hem okçuluk hem yüzme var. Her dalda olacağız inşallah bundan sonra” dedi.

ÇOCUKLARIMIZIN FARKLI SPOR BRANŞLARINDA LİSANSLARI OLSUN İSTİYORUZ”

Spora verdikleri önemi vurgulayan Başkan Deniz Köken, “Binicilik ve buz pistine çok önem veriyorum. Her ikisini de bu bölgemizde çocuklar üzerinde yarışmacı çıkaracağız, çıkarmak istiyoruz. Bütün çocuklarımızın bütün yaz spor okullarımızda bizi takip edip katılmalarını istiyorum. Bunların sayısını çoğaltma sebebimiz bizim çocuklarımızın liseyi bitirdiğinde branşlarda lisansları olsun istiyoruz. Ne olursa olsun doktor olur, hakim olur. Liseyi bitirdiğinde lisanslı sporcu olsun. Bu da bunlardan bir tanesi olacak inşallah” şeklinde konuştu.

Buz pistinin açılışında uluslararası yarışmalara katılan 10 buz pateni sporcusu da bireysel performanslarını sergilediler.

Eyüpsultan Belediyesi Yaz ve Kış Spor Okulları öğrencileri, dezavantajlı çocuklar için ücretsiz projelerin hayata geçirileceği Eyüpsultan Buz Pisti, 400 metrekare genişliğinde.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir