Başakşehir Yenilik Rüzgarına Hazır: ‘Tam Yol İleri’

Example HTML page

Başakşehir Yenilik Rüzgarına Hazır: ‘Tam Yol İleri’ ile 50 Projemizle Mesut Günler Kapıda!

“Başakşehir Belediye Başkan Adayımız Mesut Öksüz ve İstanbul’un Metro Fatihi Ekrem İmamoğlu, Başakşehir için El Ele”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, Başakşehir Belediye Başkan adayı Mesut Öksüz’ün proje tanıtım programını, ESKOOP Atatürk Kültür Merkezi’nde büyük bir katılımla gerçekleştirdiklerini açıkladı. Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat’ın da katıldığı etkinlikte, Başakşehir için hazırlanan 50 projenin detayları paylaşıldı. Bu projeler, Başakşehir’in her köşesine mutluluk ve yenilik getirecek.

Başakşehir İlçe Başkanı Kayabaşı, Başakşehir örgütüne, komşularına, muhtarlarına, STK başkanları ve temsilcilerine, basın mensuplarına ilgi, alaka ve katılımlarından ötürü teşekkürlerini iletti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir için yapılan metro yatırımları, altyapı, otopark, kreş, gençlik projeleri ve yaşam merkezleri gibi birçok hizmetin altını çizerek, “Çok güzelsin Başakşehir. Şimdi Mesut Öksüz ile Tam Yol İleri diyoruz,” ifadelerini kullandı.

Mesut Öksüz: “Başakşehir için Yenilik ve Mutluluk Zamanı”

Başakşehir Belediye Başkan adayı Mesut Öksüz, “Başakşehir’in her bir köşesini kucaklayacak, her yaştan vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracak projelerimizle, yenilikçi ve sürdürülebilir bir kalkınma vizyonu sunuyoruz. ‘Tam Yol İleri Başakşehir’ sloganıyla, İstanbul’un göz bebeği Başakşehir’i İstanbul’un yıldızı yapma yolunda ilerliyoruz,” dedi.

Başakşehir Güvercintepe mahallesinde gerçekleşen buluşmada, İstanbul’un metro fatihi Ekrem İmamoğlu ve Mesut Öksüz, Başakşehirli komşuları ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Kayabaşı, “Teşekkürler Başakşehir, teşekkür İstanbul. İstanbul başardı, Başakşehir de başaracak,” mesajıyla Başakşehir’in umut dolu geleceğine vurgu yaptı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir