Ataker, Eyüp’lü kadınlarla buluştu

Example HTML page

 

 

 

 

cahıt cahıtt caht cat

CHP Eyüp Belediye Başkan Aday Adayı Cahit Ataker,

geçtiğimiz Cumartesi günü saat Renk 4 Düğün

Salonu’nda düzenlenen bir kahvaltı organizasyonunda

Eyüp’lü kadınlarla bir araya geldi

 

 

CHP Eyüp Belediye Başkan Aday Adayı Cahit Ataker, geçtiğimiz Cumartesi günü saat Renk 4 Düğün  Salonu’nda düzenlenen bir kahvaltı organizasyonunda Eyüp’lü kadınlarla bir araya geldi


CHP Eyüp Belediye Başkan Aday Adayı Cahit Ataker, 2014 yerel seçimlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yaklaşık bir asırdır Eyüplü bir ailenin ferdi olan Cahit Ataker, geçtiğimiz hafta düzenlenen bir kahvaltı organizasyonunda Eyüp’lü kadınlarla bir araya gelerek, Eyüp’te iktidar oldukları takdirde kadınlara yönelik hayata geçirecekleri projeleri hakkında bilgi verdi. Kahvaltıya katılan kadınları eşiyle beraber karşılayan Ataker, Eyüp’lü kadınlardan tam destek geldi.

Kendisiyle ilgili kısa bir sinevizyon gösteriminin ardından kahvaltıya katılan kadınlara yönelik söz alan Ataker, “Toplum, sosyal ve ekonomik açıdan bunalımda. Son tecrübeler de bunu apaçık ortaya koydu. Bir başka açıdan toplumun tüm kesimlerinin kendilerine özgü sorunları var. Bu ülkede kadın olmanın zorluğunu, basında yer alan haberlerle her gün yeniden anlıyoruz. Şiddeti durdurmak çok boyutlu bir mücadele gerektiriyor ama şiddetin mağdurlarına yönelik hizmetler söz konusu olduğunda yerel yönetimlerin çok daha aktif olması gerektiği düşüncesindeyim; öyle de olacak.

Cumhuriyet Halk Partisi kurulduğu günden bu yana, kadınları hem sosyal hem de siyasal anlamda güçlendirmek için en temel adımları atmıştır. Kadınlarımız geçmişte olduğu gibi günümüzde de ülkemizi daha ileriye taşımak ve çağdaş uygarlık düzeyini aşmak için her türlü çabayı gösterecektir” dedi.

Ataker, kahvaltıdan sonra gazetemize yaptığı açıklamada ise şunları söyledi; Eyüplü kadınlarımızla keyifli bir organizasyonda bir araya geldik.  Hem onlar beni ve ekibimi yakından tanıma fırsatı buldu hem de biz onların sorunlarını ve önerilerini dinledik. Partimizin Eyüp’te iktidar olması için destek istedik. Çünkü Eyüp’ü kadınlarımızın desteğiyle yöneteceğiz.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir