Alper Taş: Gezi’de yarım bıraktıklarımızı bu hafta sonu tamamlayacağız

Alper Taş: Gezi’de yarım bıraktıklarımızı bu hafta sonu tamamlayacağız

Zonguldak’ta Birleşik HAZİRAN Hareketi tarafından organize edilen TAMAM Buluşması Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer ile Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş’ın katılımıyla gerçekleşti.

Ülke çapında gerçekleştirilen TAMAM Buluşmalarının Zonguldak ayağı bugün Zonguldak Belediyesi nikah salonunda gerçekleşti. Buluşmada Gaye Usluer ve Alper Taş konuşmacı olarak katıldı.

Gaye Usluer yaptığı konuşmasında 24 Haziran’da sadece oy kullanmanın, hayır bloğu oluşturmanın yetmeyeceğini ifade ederek, “Sandıklara ve oylarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Parlemonto dışında ülkeyi yönetenleri denetimini sürdüreceğimiz oluşumu kurmamız lazım. Kadınlarımızı mücadelenin içine sokmamız ve hayatın her alanında bulunması gerekir. Önümüzdeki günlerde kendi çevremiz dışındaki insanlara dokunmamız gerekiyor. Halkımızı hata yapmadan dokunduğumuz kişilere zarar vermeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Alper Taş ise katılımcıları Birleşik Haziran Hareketi adına selamlayarak, “24 Haziran’da dananın kuyruğu kopacak. AKP’ye Gezi’de öyle bir ders verdik ki, kendini toparlayamadılar.Haziran isyanı ile başlayan mücadelenin 24 Haziran’da artık sonuna geliyoruz. Gezi Hareketinden sonra her şeyi yarım bıraktık, yarım bıraktıklarımızı bu hafta sonunda tamamlayacağız. Vakit tamam vaktidir.Tarikatlar demokrasiye inanmadıkları için Erdoğan’ı destekliyor. Erdoğan da demokrasiye inanmıyor. Tarikatlar paraya ulaşmak için siyaset yapıyor. Erdoğan’ın sürprizi ‘Çiller’miş, ‘Ağar’mış, tarikatlarmış. Bu gelecek faşist düzeni yeneceğiz” dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir