AKP’li Belediye Başkanı: Yoğun bakım ünitelerinin neredeyse tamamı doldu

Afyon’un AKP’li Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kentte yoğun bakımların neredeyse dolduğunu söyleyerek, “Burada yer kalmadığı zaman yakın ilçelerimizdeki hastanelerimizin yoğun bakımlarına gönderiyorlar “açıklaması yaptı.

Afyon’un AKP’li Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Hastanelerimizin yoğun bakım ünitelerinin neredeyse tamamı dolu vaziyette” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz’ü ziyaretinde Afyon’un pandemi ile mücadelesi hakkında konuştu. Ziyarette gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zeybek, “Son günlerde ciddi bir patlama var. Allah korusun diyorum” ifadelerini kullandı.

“Başlangıçta Afyon, çevre illere göre en az vakanın görüldüğü ildi. Ta ki Kurban Bayramı’na kadar” diyen Zeybek, şöyle devam etti: “Kurban Bayramı ile birlikte özellikle köy yerlerinde kurallara uyan olmadı. Ne maske takan oldu ne mesafeye dikkat eden oldu. Eskiden olduğu gibi düğünlerde halay çekenler oldu.”

Sözlerinin devamında “Son günlerde ciddi bir patlama var. Allah korusun diyorum” diyen Zeybek, yoğun bakımların durumuna ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Hastanelerimizin yoğun bakım ünitelerinin neredeyse tamamı dolu vaziyette. Burada yer kalmadığı zaman yakın ilçelerimizdeki hastanelerimizin yoğun bakımlarına gönderiyorlar. Tek dileğimiz Allah’tan bu meretten bu beladan insanlarımızı korusun diyorum.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir