23 Nisan’a Doğru ”Çocuk Susar Sen Susma”

Son 14 Yıldır Ülkemizi Yönetenler Cumhuriyetin değerlerini Neden Ortadan Kaldırmak İster?

Karaman’da ortaya çıkan ve yurdun çeşitli il ve ilçelerinden gelen çocuk istismarı haberlerine tepki olarak Eyüp Göktürk’te bir grup duyarlı kadın tarafından başlatılan ve İnsan Zinciri oluşturularak yapılan”ÇOCUK SUSAR SEN SUSMA ,İSTİSMARA SESSİZ KALMA”adı ile başlatılan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına Kadar sürecek olan eylem giderek büyürken CHP Eyüp İlçe Başkanlığıda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Eyüp Göktürk’te yapılan Etkinliğe destek vererek 23 Nisan günü sonlanacak etkinlikle Göktürk’te bir avuç kadının başlattığı eylemin yanında olacak,Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akiçiçek kısa bir açıklama yaparak şunları söyledi; Özellikle parti örgütümüzü bu konuda duyarlı davranacağına inanıyor ve istiyorum,Halkın yanında tecavüzlerin karşısında dimdik durarak onlara boyun eğmeyeceğimizi göstermek bizlerin borcu olmalıdır.

23 Nisan günü saat 18:00 ile 19:00 arasında Göktürk Carrfour önünden başlayacak ve Atatürk Heykeli önünde son bulacak yürüyüşümüze destek olmaya çağırıyorum.

23 Nisan'a Doğru ''Çocuk Susar Sen Susma''

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı,Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü kurulmasının onuruna, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından sadece Türk çocuklarına değil, bütün Dünya çocuklarına armağan edilen, her yıl 23 Nisan günü kutlanan, Türkiye’nin milli bayramıdır. 23 Nisan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve dolayısıyla da halkın yönetime tam anlamıyla hakim olmasının ilk günü olduğu için ulusal egemenlik açısından da önemli bir anlam taşır.

http://www.cocuksarkilari.com.tr

UNESCO’nun 1979 yılını Çocuk yılı ilan etmesi ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı uluslar arası düzeye taşınmış oldu ve Dünyanın bir çok yerinden gelen çocukların misafir edilerek kutlanmaya başladı. Günümüz de Ülkemizin milli günleri çeşitli bahaneler ile kutlanması engellenmeye ve Cumhuriyetin değerleri ortadan kaldırılmak üzere yeni hareketler gelişmeye başladı. Bunun ile birlik de yeni Osmanlıcılık oyunları tezgahlanarak toplumsal duyarlılık yok edilmek istenmektedir. Bu oyunu oynayanlar bilmelidir ki Ülkemizin değerlerini yok edemeyecek ve geriye döndürülmeyeceklerdir. Özellikle son 14 yıldır bu çabalar üstün de oldukça yoğunluk harcandığı gözlemlenmekte bu çabanın asıl hedefinin Cumhuriyetin yaratmış olduğu değerleri ortadan kaldırmak istendiği açık bir şekilde göze gelmektedir.

ÇOCUK SUSAR SEN SUSMA!!!!! (3)

Meseleye öz anlamıyla ve yapılmak istenen niyetin incelendiğinde bu sonuçlar su yüzüne çıkmaktadır. Bu tehlikeyi Gören ve Cumhuriyetin Kurucusu sıfatını da için de barındıran Ana Muhalefet Partisi CHP’si bu konuya olan hassasiyetini Türkiye Halkları ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramının Önemini paylaşmak ve Çocuklarımızı bu konuda bilinçlendirmek için Çeşitli etkinlikler ile kutlama kararı için de olduğunu görüyoruz. Hiç bir olumsuz hava hiç bir koşul Cumhuriyetimizin değerlerini kutlamamıza ve yaşamamıza engel teşkil etmez … Bu günkü koşullar da da evlatlarımızın şehit olmasının amacıda Cumhuriyetin değerlerinin korunması aynı zaman da Bölünmez bütünlüğü için değimlidir ki kutlamalar bu bahaneler ile İktidar Partisi tarafından iptal edilmiş olsun . Elbette ki Ülkemizi yönetenler gaflet içinde olabilirler Cumhuriyetimizin Kurucu Başkanı da bu türden tehlikeleri önceden sezmiş ki ülkeyi gelecek nesile yani Gençlerimize emanet etmiştir . İşte bu nedenledir ki Türkiye Cumhuriyeti ve onun değerleri Önderimiz Mustafa Kemal Atatürkün dediği gibi ilelebet yaşayacaktır. Hiç bir güç yok edemeyecekdir. Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk yeni nesile şu sekilde seslenmektedir… ‘Küçük Hanımlar, Küçük Beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız! Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz.’ Mustafa Kemal ATATÜRK 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramımız Türkiye Halklarına,Çocuklarına ve Dünya çocuklarına Kutlu olsun…

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir