Deniz Köken, MHP Eyüp İlçe teşkilatıyla bir araya geldi

Deniz Köken, MHP Eyüp İlçe teşkilatıyla bir araya geldi

Cumhur İttifakı’nın Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Deniz Köken, MHP Eyüp İlçe teşkilatı üyeleriyle bir araya geldi. Cumhur İttifakı’nın önemini vurgulayan Köken, Cumhur İttifakı ruhuna uygun bir şekilde hareket etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 Cumhur İttifakı’nın Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Deniz Köken, MHP Eyüp İlçe Teşkilatı üyeleriyle tanışma toplantısında bir araya geldi.

Tanışma programına Cumhur İttifakı Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Deniz Köken’in yanı sıra MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, MHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Aydın Yırtıcı da katıldı. Köken, Cumhur İttifakı ruhuna uygun hareket edeceklerini belirtti.

“Cumhur İttifakı ruhuna uygun bir şekilde hareket etmeye devam edeceğiz”

MHP Eyüpsultan İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Cumhur İttifakı adayı Deniz Köken, “Cumhur İttifakı ruhuna uygun devam ediyor. Bu akşam tanışma toplantısında bir araya geldik. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı vardı. Teşkilat mensupları katıldı. Güzel bir akşam, Cumhur İttifakı ruhuna uygun bir şekilde hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir