Ekrem İmamoğlu: Onlar kavga etmek istedikçe…

CHP’nin belediye başkan adayları Ekrem İmamoğlu, Yılmaz Büyükerşen ve Muammer Keskin Şişli’de buluştu.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu “Onlar başaramayacaklarını anladıkları için kavga etmek istiyorlar. Onlar kavga etmek istedikçe yüzümüzde hafif bir tebessüm olacak, kavga etmek isteyenlerle işimiz yok” dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve CHP’nin Şişli Belediye Başkan adayı Muammer Keskin ile Şişli’de seçim irtibat bürosunu açtı.

Şişli Belediye Başkan adayı Keskin, seçilmesi halinde diğer partilere oy veren vatandaşların da belediye başkanı olacağını söyledi. Hizmetlerinde çocuklara ve kadınlara öncelik vereceğini söyleyen Keskin, “Çocuklarına, kadınına sahip çıkmayan bir toplumun başarı hikayesi olamaz” dedi.

CHP’nin İstanbul adayı İmamoğlu da Şişli ve Büyükşehir belediyesinin uzun yıllardır ayrı siyasi partiler tarafından yönetilmesine rağmen güzel işlerin yapıldığı bir ilçe olduğunu söyledi.

Seçilmesi halinde Keskin ile Şişli’nin görebileceği en güzel ve vizyonel belediyeciliği ortaya koyacağını ifade eden İmamoğlu, “Çünkü biz siyasi ayrımcılığı yapmamayı, hizmeti insan odaklı yapmayı, çevreyi, sanatı kültürü ve şehirciliği iyi bilen bir anlayışın bireyleriz” dedi.

Yeniden aday gösterilen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e övgüler düzen İmamoğlu, “Yılmaz Büyükerşen’e bakan belediye başkanı olmak ister, öyle bir ilham veriyor”  dedi.

Büyükerşen’in İstanbul’un 20’de bir büyüklükteki Eskişehir’de yaptığı işlerle Avrupa ve dünyaya iz bıraktığını söyleyen İmamoğlu, kendilerinin de İstanbul’da bunu başaracaklarını söyledi.

“Kavga etmek isteyenlerle işimiz yok”

İmamoğlu, “Onlar başaramayacaklarını anladıkları için kavga etmek istiyorlar. Ne yapacağız, kavga etmeyeceğiz. Onlar kavga etmek istedikçe yüzümüzde hafif bir tebessüm olacak. İstanbul’un acelesi var, kavga etmek isteyenlerle  işimiz yok” dedi.

“İstanbul 25 yıldır ihmal ediliyor”

Eskişehir’den sevgi ve binlerce selam getirdiğini söyleyen Yılmaz Büyükerşen, İmamoğlu ve Kesin’e el vermeye geldiğini söyledi.

İstanbul’un son 25 yıldır ihmal edildiğini söyleyen Büyükerşen,  şöyle konuştu: “Benim şehircilik felsefem; şehirler de insanlar gibidir derim.  Şehirler de insanlar gibidir, şehirlerin de korunmaya ve sevgiye ihtiyacı vardır. Şehirleri sizlerin yaşamaktan mutluluk duyacağı, güvenli, huzurlu mükemmel şehirler yapmalıyız.  Tarihi İstanbul bunu hakkediyor.  Geçmişte hakkettiğini bulamadı ama inanıyorum ki sevgili Ekrem ve Muammer bunu başaracak. 31 Mart’ta oy kullanacaksınız, 1 Nisan’da İstanbul çiçek açacak.”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir