Ferzan Özer Durmak Bilmiyor

Example HTML page


Rami Cuma Mahallesinde esnaf gezisi yapan CHP Eyüp Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer, ilk olarak mahallede bulunan kooardinasyon merkezine geçerek burada CHP İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil ile görüşerek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Rami mahallesinde sıkmadık el bırakmayan Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer ve İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil’in yoğun temposu görenleri şaşkına çevirdi. Mahalledeki esnaf gezisinin ardından Rami Mahallesinde bulunan Rumeli Türk’leri Derneği’ne uğrayan Özer; ‘‘bu ilk gelişim ama sadece geçerken küçük bir ziyaret olarak alıgılayın. bunu önümüzdeki günlerde gelip uzun uzun konuşacağız.” Diyerek ziyareti bitirdi.

Berkin’in Ailesine Taziye

Esnaf ziyaretinin ardından 269 gündür yaşam mücadelesi veren Berkin Elvan’ın cenazesine katılmak üzere İstanbul milletvekili Bihlun Tamaylıgil ile birlikte Okmeydanı’na geçen CHP Eyüp Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer, aileye taziyelerini sundu.

Dernek Ziyaretlerine Devam
Cumhuriyet Halk Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer Dernek gezilerine ara vermeden devam ediyor.
En son Ordulular derneğini ziyaret ederek projelerini anlatan Ferzan Özer; Biz makam, mevki peşinde koşmayız. Bizim tek hedefimiz toplumumuzun rahat etmesidir, bunun için gece gündüz demeden yurttaşlarımızın tüm sorunlarına çare bulmak için elimizden gelen herşeyi yapacağız. Diyerek sözlerini bitirdi.
Karşılıklı samimi bir ortamda sohbet kıvamında geçen görüşmede dernekte bulunanların sorunları dinlenerek, çözüm yolları anlatıldı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir