CHP Eyüpsultan Belediye Başknı aday adayı, Mustafa Tüysüz ;Yerel Basın ile buluştu

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Başknı aday adayı,Mustafa Tüysüz ;Yerel Basın ile buluştu.

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday adayı Mustafa Tüysüz 27.10.2018 Cumartesi günü Hangar restoran da kahvaltıda yerel basıl ile bir araya geldi.


CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday adayı Mustafa Tüysüz 28.10.2018 Pazar günü saat 15.00 da Yapacağı Aday Adayı açıklamasına Tüm Eyüp halkını davet etti.

Mustafa Tüysüz toplantıda şu ifadelere yer verdi;

Basın mensuplarıyla kahvaltılı bir toplantı düzenleyen Mustafa Tüysüz söze, Tunceli’de operasyonda donarak şehit olan askerlerimiz için üzüntüsünü dile getirerek başladı ve CHP’den Eyüpsultan Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu belirtti.

”Şifreyi biliyorum’

“ Eyüpsultan kendilerine has şifreleri olan bir şehir. Buranın şifrelerini bilmezseniz hizmet yapamızsınız. 45 yıldır Eyüplüyüm. Anadolu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisiyim. Partimizde ben dahil 9 aday adayıyız. Hepimiz seçimi kazanmak istiyoruz.

”Eyüpsultan Çağdaş Dünyanın Tarihi ve Kültür Merkezi olacak”

Mustafa Tüysüz Eyüpsultan’ın önemli bir kent olduğunu vurgulayarak ifadelerine devam etti;

“Eyüpsultan müjdelenmiş bir şehirdir. Bakın peygamber efendimiz 7 ay Halid bin Zeyd Ebu Eyyub El-Ensari’nin evinde misafir olmuştur. Benim gözümde 3 tane ileriyi gören insan vardır. Bunların ilki Hz. Peygamber efendimiz, 2’ncisi çağ açan, Fatih Sultan Mehmet, 3’üncüsü ise “Ben size ölmeyi emrediyorum” diyen Mustafa Kemal Atatürk’tür.

”Eyüpsultan’da CHP olarak seçimi alacağız”

Şifrelerini biliyorum. Benim adaylaşmam halinde CHP’nin kazanacağından hiç tereddüttüm yok. Bu konuda çok ciddi projelerimiz var, devasa projelerimiz var” diye konuştu. Mustafa Tüysüz, Eyüpsultan sadece bize ait bir şehir değildir. Dünya insanlığına ait bir kenttir. Siz böyle bir kenti Dünya Kültür Merkezi yapamıyorsanız o sizin eksikliğinizdir.

Hizmet İçin Meclis Yerel olmalı

Mustafa Tüysüz bir belediye başkanının iyi hizmet yapabilmesi için meclisinin çok önemli olduğunu belirterek, kendi listesini kendisinin yapması gerektiğini vurguladı:

“Partimize 40 kişilik bir meclis üyesi aday adaylığı müracaatı var. İlçe Başkanımızın dik duruşu çok önemli. Biz Eyüpsultan’ı kazanacağız. Eğer ben kazanacaksam listeyi benim hazırlamam lazım. Adaylaştığım taktirde aday adayı olan arkadaşlarımdan meclis üyesi olarak teklif yapacaklarım var”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir