Bak Sana Bir Tavsiyem Var…

Example HTML page

13162195_10154175530428308_1192553501_n

Nerede Kalmıştık …

Derdimiz Kimsenin iç İşlerine Karışmak Değildir, Bizi ilgilendiren Tarafı Türkiye’nin Geldiği noktadır..

Ülkemiz de uzun ca süredir devam eden kaotik ortamın son gelişme ile fotoğrafı daha da netleşmiştir.

Asıl mesele Adaletin ve Ülke yönetiminin diktatörlüğe doğru fireni patlamış sekil de hızla ilerlemesidir. Meseleye buradan baktığımız da MHP kongresi  Türkiye’nin geldiği noktanın tamda resmidir işte. Filimi neresinden nasıl izlerseniz izleyin burada göreceğimiz ana konu AKP’nin kendi polis devletini oluşturduğunun net bir ifadesidir. Burada siyasi partiler yasasını açıkça ihlal ettiği gibi siyasi partileri de kendisi gibi düşünmesi konusunda devletin kolluk kuvvetlerini kullanmaktan geri kalmıyor.

MHP kongresinde son dakika mahkeme kararı tesadüf olmadığı, al acele verilen bir kararın neticesin de Ankara Valiliğinin asıl görevinin oraya gelen delegelerin ve partililerin güvenliğini sağlaması olduğu halde kendine engelleme görevi yükleyerek elinde bir yazı olmamasına rağmen Delegelerin ve Partililerin Kongrenin yapılacağı salonun bir kilometre uzağına demir bariyerler ile barikat oluşturması 21 yüzyılın Türkiye’sine yakışır bir durum olmadığı açıkça ortadadır.

MHP Genel Başkan adayları alana geliyor uzunca bir bekleyiş ve engelleme yazısı akşama doğru ibraz edile biliniyor. Sadece bunların bile, bizi haklılık payı yüksek olan düşünceye itiyor.

Türkiye AKP’nin polis devleti olmasında hızla ilerliyor.

Görevi Anayasa ile belirlenmiş Türkiye Cumhuriyetinin Cumhur Başkanı tarafsızlık ilkesine sadık kalmayarak siyasi parti liderlerine haddini bildirmekle meşgul olabiliyor mesela.

Muhalif ses muhalif düşünce istemiyorlar…

Ülkemizdeki tüm siyasi partiler onlar gibi düşünsün onlar gibi davransın istiyorlar.

Darbe hukuku ile idam edilen Zamanın Başbakanı Adnan Menderes ve arkadaşlarının idamını CHP’nin hazırladığını söyleyerek başlayabiliyor sözlerine mesela. Arkasından da bu CHP zihniyeti var ya memlekette çakılı tek bir çivisi yoktur deme yalanını milletin gözünün içine bakarak söyleyebiliyor aslında söylediği yalana kendisi bile inanmıyor. Madem ki öyle 14 yıldır satıp sağmaladığınız değerler gök den zembille mi geldi .

Peki  14 yıl önce göreve geldiğiniz de ülkenin neresinde hendek neresin de çukur vardı ki bir de yetmezmiş gibi IŞİD terörünü başımıza musallat ettiniz. Yine 14 yıl önce hangi sınırımız da 4 milyon mültecinin yaşadığı mülteci kampları vardı ki IŞİD canlı bombacısı çıkıyor yola Gaziantep, Adıyaman güzergahından  Ankara’yı da İstanbul’u da kana bulayıp gidiyor. Ülkenin dört yanın da terör kol geziyor. Sai 14 yıl önce göreve geldiğiniz de ülkemiz de terörden kaç sivil vatandaş hayatını kaybediyordu şimdi ne kadar eliniz de her türlü kayıt belge var açın bakın bakalım .

Ülkeyi nasıl bir uçurumun kıyısına getirdiğin den ya haberin yok ya da kumandayı kullanan kendi çıkarı için iyi kullanıyor.

Dön bir arkana bak mesela 7 haziran Genel Seçimleri Öncesi İle bu gün kü durumu kıyasla en azından karşı en dürüst ol .

Haksızlıkları yazan Gazeteciyi tutuklayacaksın gazetelere televizyonlara el koyacaksın üstüne üstlük kendi kadrolarını bu kurumların başına getireceksin yandaş oluşturacaksın ; Dahası yetmedi birde siyasi partileri AKP zihniyeti ile aynı noktada olmasını isteyeceksin Laik demokratik Cumhuriyeti rafa kaldırıp kendi sultanlığını ilan edeceksin…

Sonra bunun adına da demokrasi diyeceksin…

Van minit deyip İsrail ile gizliden ikili anlaşmalar yapacaksın kim yer bu yalanları.

Ülkeyi komşuları ile hasımlı hale getirmek de cabası işin;

”Unutma ki senin heves ettiğin sultanların ile mandaya teslim edilen Osmanlı imparatorluğunun küllerinden yeniden kurulan Laik Demokratik Türkiye Cumhuriyeti Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları Yurt da Barış, Dünya da Barış ilkeleriyle kurdu bu aziz vatanı yeniden…”

Bak şimdi sana ve mensubu olduğun AKP ye bir tavsiye kendi siyasi düşüncen kendini bağlar darbe hukuku ile yamalı bohça haline dönüşen cunta anayasasını değiştirmek mi istiyorsun buna kimsenin hayır dediği de yok zaten, Ülkemin milli değerleri saklı kalmak koşulu ile onlarca vermiş olduğun hasarın tamir edilmesini bir düşün derim.

21 Yüz yılın Türkiye Cumhuriyetin de ;

Türkiye Cumhuriyeti ödediği bedeller sayesinde kurmuş olduğu Laik Demokratik Cumhuriyeti tek kişinin iki dudağı arasına bırakmaz, çoğulcu çağdaş demokrasiden ödün vermez, bunu böyle bil istedim tavsiyem de bunun için idi zaten … Bak o zaman ülkemizin değerleri olan  siyasi partilerimiz özgürce kendi kongrelerini nasıl bir güzellik için de yapıyorlar. Ülkemizin demokrasisine nasıl katkı yapıyorlar. Bu aynı zaman da senin de gelişmeni sağlayacaktır…

Senin Kumandanın ucundan kurtulup özgürleşmen de bizim için önemli bunu da bilesin…

Aklın yolunu kullanmak her zaman için en doğru yoldur…

Sevgilerimle

Ramazan Yiğit/ 17.05.2016

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir