Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl ve öğrenciler arasında halı saha sözleşmesi

Example HTML page

Eren Ali Bingöl: Herkesin kazandığı bir SÖZ’leşme yaptık

Saha ziyaretleri kapsamında Evliya Çelebi Ortaokulu’nun törenine katılan Eren Ali Bingöl, öğrencilerin halı saha isteğine kayıtsız kalmadı. Okul bahçesini miting alanına dönüştüren minikler ile Belediye Başkanı halı saha konusunda kameralar önünde sözleştiler.

Tuzla Belediye Başkanı Avukat Eren Ali Bingöl, Tuzla’da bir ortaokulu ziyaret etti. Öğretmenlerin yeni eğitim öğretim yılına ilişkin taleplerini dinleyen Eren Ali Bingöl öğrencilerin de halı saha talebine kayıtsız kalmadı.

“HERKESİN KAZANDIĞI BİR SÖZLEŞME YAPTIK”

Okul bahçesini miting alanına dönüştüren öğrenciler ellerindeki pankartlarla halı saha isteklerini Belediye Başkanı’na duyurmaya çalıştılar. Öğrencilerin isteğini ‘belirli şartların yerine getirilmesi durumunda’ karşılanacağını belirten Başkan Eren Ali Bingöl ile öğrenciler halı saha konusunda sözleştiler. Kameralara da yansıyan miniklerin halı saha talebini Tuzla Belediyesi sosyal medya hesabından “Herkesin kazandığı bir SÖZ’leşme yaptık” notuyla paylaştı.

HAFTA SONLARI KİTAP OKUYACAKLAR

Sözleşmeye göre; öğrenciler öğretmenlerinin sözünü dinleyecek, ödevlerini düzenli yapacak ve hafta sonları kitap okuyacaklar. Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl ise bu talepler karşılığında öğrencilerin okullarında istedikleri halı sahayı ücretsiz olarak yaptırıp, öğrencilere hediye edecek.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir