Temel Karamollaoğlu İzmir’de ikinci e-mitingini yapacak

Example HTML page

Temel Karamollaoğlu İzmir’de ikinci e-mitingini yapacak
Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, “Medya padişahınsa sosyal medya bizimdir” çıkışı ile gündem oluşturan Karamollaoğlu, Türkiye’de ilk kez uygulanan e-miting sistemiyle bu kez de İzmir’den halka seslenecek.

Saadet Partisi Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, Türkiye siyasetinde bir ilke imza atarak e-mitingler gerçekleştiriyor. “Medya padişahınsa sosyal medya bizimdir” çıkışı ile gündem oluşturan Karamollaoğlu, Türkiye’de ilk kez uygulanan e-miting sistemiyle bu kez de İzmir’den halka seslenecek.

29 Mayıs Salı günü Wyndham İzmir Özdilek Otel’de gerçekleşecek olan e-miting, YouTube, Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya alanlarında canlı yayınla paylaşılacak. Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, interaktif yöntemle e-mitinge katılanların yönelteceği sorulara da canlı yayında yanıt verecek.

İZMİR MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITACAK
Ülke gündemine ve Saadet Partisi’nin ortaya koyduğu çözüm projelerine dair değerlendirmeler yapacak olan Karamollaoğlu, e-mitingin ardından 24 Haziran seçimlerinde partisini İzmir’de temsil edecek olan milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıtacak.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir