Soylu’dan Bakan Albayrak’a yapılan yorumlara ilişkin açıklama

Example HTML page

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yeni doğan çocuğu ile ilgili sosyal medyadan hakaret içerikli paylaşım yapanların gözaltına alındığını bildirdi. Soylu, sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Söz, çocuklara böyle kirli bir dünya bırakmayacağız” diye yazdı

Soylu'dan Bakan Albayrak'a yapılan yorumlara ilişkin açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yeni doğan çocuğuyla ilgili, sosyal medyada hakaret içerikli bir paylaşım yapan E.B.’nin, Mersin’de gözaltına alındığını duyurdu.

Soylu, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

“Aile, anne, eş, çocuk duygusundan yoksun şeytanlaşmışlar, sabaha kadar savcı ve polisler marifetiyle gözaltına alındı. Sosyal medya hesaplarının bir bölümünün yurt dışından ve FETÖ’cü olması yine tespitimiz. Söz, çocuklara böyle kirli bir dünya bırakmayacağız.”

NE OLMUŞTU?

Berat Albayrak’ın dördüncü kez baba olduğunu sosyal medyada duyurmasının ardından paylaşım yapan E.B., “Hani karısı kovmuştu evden, bu çocuk kimden?” diyerek Esra Albayrak’a hakaret etmişti.

Söz konusu paylaşımı yaptığı tespit edilen E.B., Siber Suçlarla Mücadele Daire ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Sorgusu süren E.B.’nin bugün adliyeye sevk edileceği öğrenilmişti.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir