Seçkin Turanla Eyüp üzerine konuştuk

Example HTML page

Eyüp AK parti’nin genç ve dinamik ilçe Başkanı’nı makamında ziyaret ettik

 seckin turan

Seçkin Turanla Eyüp üzerine konuştuk

 

 

Dursun Kılıç/ Selahattin Sorucu

 

EYÜP-Eyüp AK parti’nin genç ve dinamik ilçe başkanı Seçkin Turanla Eyüp ve yaklaşan yerel seçimleri konuştuk. Adalet ve kalkınma partisinin iki dönemdir Eyüp ilçe başkanlığını başarıyla sürdüren Seçkin Turan samimi ve içten kişiliğiyle dikkat çekiyor.

Troyka medya grubu olarak geçen hafta Eyüp belediye başkanı İsmail Kavuncu ile başladığımız ziyaretlerimizin son durağı AK parti Eyüp teşkilatı oldu. Troyka medya yapılamasını anlattığımız ve Eyüp ilçesinde yerel gazetecilik sorunlarını dile getirdiğimiz ziyaretlerimizin kapsamında Eyüp AK parti ilçe başkanı Seçkin Turanla sohbet havasında geçen kısa söyleşi yaptık.

 

Eyüp’te birlik olmalı yerel medya buna çok dikkat etmeli

 

Eyüp AK parti ilçe başkanı Seçkin Turan özelikle yaklaşan seçimlere değinerek birlik vurgusu yaptı Turan, “Eyüp mistik yapısı ve tarihi özeliğiyle hepimizin gözbebeği bir semt burada herkes biri birini tanır saygı sevgi çerçevesinde hareket edilmediler, özelikle siz yerel medya’nın kullandığı dil itibariyle bu na dikkat etmeniz gerek yıkıcı bir dilden ziyade daha yapıcı bir dil kullanırsanız daha güzel olur, Biz Eyüplüler olarak yaşadığımız bu semtte yakışır bir üslupla hareket  etmeliyiz. Yerel seçimler arifesinde bu barış diline daha çok ihtiyacımız var dedi.

 

 Belediye başkanımızın başarısı ortadadır

 

Eyüp AK parti ilçe başkanı Seçkin Turan Eyüp belediyesinin yaptığı çalışmalara da değinerek Eyüp belediye başkanı İsmail Kavuncu’nun çok güzel projelere imza attığını kaydetti Turan; “Belediye hizmet binamız Alibeyköy de ki spor tesisler, nikah sarayı ve kültür merkezi Eyüp için çok önemli prestij projelidir her mahalleye yapılan parklar, Sayın Kavuncu’nun Eyüp’e kazandırdığı birkaç projelerlerdir daha çok proje var başkanımızın başarıları ortadır. Öte yandan İstanbul büyükşehir belediyemizde Eyüp için birçok projesi var ve hem Eyüp belediyemiz hem de İstanbul büyükşehir belediyesi ve merkezi hükümetimiz Eyüp için birçok projeye imza atıyor okullar, Devlet hastanesi, hükümet konağı, viyadükler, yollar AK parti olarak Eyüp ilçemize kazandırdıklarımızdan bazıları.

Sohbet havasında geçen söyleşide Eyüp AK parti ilçe başkanı Seçkin Turan yerel seçimler için Ak partide oluşan  aday adaylıklar ile ilgili sorumuza ileriki günlerdeki yapılan münacatlara göre bir değerlendirme yapacağını söylerek  yerel seçimler için konuşmanın daha erken olduğunu ifade etti.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir