Saim Diken ; CHP Eyüp ilçesi Eyüp Belediye Başkanlığına Aday adaylığını açıklıyor…

Saim Diken ; CHP Eyüp ilçesi belediye başkanlığına adaylığını açıklıyor…

ADEF-Amasya Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Saim Diken 14.10.2018 Pazar günü saat 17.00 da CHP Eyüp İlçe Başkanlığın da aday adaylığını açıklıyor.

Yaklaşık 4.5 yıldır aralıksız çalışmalarını toplum kesimlerin de sürdüren Saim Diken Eyüp ilçesin halkının gönüllerin de yer etmiş ve gitmediğin yer sıkmadığın el,dokunmadığın yürek seninle değildir ilkesi ile hareketle bir çok çalışmalara imzasını attıktan sonra 14.09.2018 Saat 17.00 da geniş toplumsal katılım ile CHP Eyüp İlçe Başkanlığı Eyüp Belediye Başkanlığına Aday adaylığını açıklıyor.

Saim Diken Gazetemiz Haber Etkine yapmış olduğu açıklamasın da şu ifadelere yer verdi;

Eyüsultan İlçemizin Birleştirici Gücü Olacağım

Eyüpsultan İlçemiz yaklaşık 25 yıldır kötü yönetiliyor. Kaynakları yerinde kullanılmıyor,tarihsel ve kültürel açıdan önemli konumda bulunan Eyüpsultan İlçemizi konumuna uygun, tarihin ve kültürün baş kenti yapmak için geliyorum bu kötü yönetime Allah’ın izni ile Eyüpsultan halkının da tercihi ile 31 Mart 2019 son vereceğiz dedi.

Tüm Eyüp halkının Belediye Başkanı olacağım ayrımcılık,kayırmacılık son bulacak rantçılar,yandaşlar değil Eyüpsultan Halkı kazanacak dedi.

Adaylık Açıklaması

Değerli CHP Eyüpsultan ilçe örgütümüzü ve tüm halkımızı bu güzel günde bir olmaya diri olmaya iri olmaya çağırıyorum dedi.

14.09.2018 Pazar günü saat 17.00 da yapacağım adaylık açıklamasına tüm Eyüpsultan halkını davet ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir