Sadet Partisi Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı İlker Çiftçi Basıla buluştu…

İlker çiftçi Sadet Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanlığında düzenlemiş olduğu kahvaltılı toplantıda Eyüpsultan Yerel Basını ile buluştu.

Eyüpsultan Yerel siyasetinin güler yüzlü, samimi, dürüst siyasetçisi Sadet Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı İlker Çiftci Partisi tarafından Eyüpsultan Belediye Başkan adaylığı tebliğ edilmesinin ardından başlatmış olduğu çalışmalarını hızla sürdürürken, 17.02.2019 pazar günü saat 10.00 da Eyüpsultan yerel basını ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek Eyüpsultanın geleceği ile ilğili düşüncelerini paylaştı.

İlker Çiftçi düzenlemiş olduğu toplantıda şu ifadelere yer verdi;

Eyüpsultan İlçemizin değerli yerel basını öncelikle bizleri kırmayarak düzenlemiş olduğumuz bu toplantıya iştirak ettiğiniz için Parti teşkilatım ve şahsım adına hepinize teşekkür ederim.

Hepinizin bildiği gibi 31 mart yerel seçimlerinde partimiz Sadet partisini temsil etmek için Üst kurullarımız tarafından görevlendirilmiş bulunmaktayım, önümüzdeki süreçte sizlerle sık sık bir araya geleceğiz ve Eyüpsultan İlçemizin geleceğine dair düşüncelerimizi paylaşacağız.

Genel merkezimize il teşkilatımıza Başta Gelen Başkanımız Temel Karamollaoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Sizlerin de bildiği gibi Sadet Partisi olarak ittifak sürecine dahil olmadan 31 mart seçimlerine tek başımıza giriyoruz.

Tabiki bunu yaparken ittifak yapan diger partilere farklı söylemlerde de bulunmayacağız biz yapacaklarımızı halkımıza anlatacağız.

Tek başımıza seçimleri kazanacağımızı ümit ediyoruz.

Sizlerin de bildiği gibi diğer partiler gibi bizim devletten yardım alma imkanımız yok ama ”bizde bereket var” kimi arkadaşımız aracını veriyor kimi arkadaşımız farklı bir gideri karşılıyor paylaşım esasına dayanan bir seçim kampanyası yürüteceğiz.

Değerli basın mensupları kim yaparsa yapsın ”belediyenin imkanlarını seçim harcamasına kullanmak haramdır.”

Hepiniz görüyorsunuz ki savurganlık sokaklarda devam ediyor.

Öncelikle biz çalan ve kandırılan ihanet eden olmayacağız. Kul hakkı yemeyeceğiz, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz,herkes hizmetlerden eşit yararlanacak dedi.

12 Marta yapacağımız aday tanıtım toplantımız da da siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten onur duyarız hepiniz davetlisiniz diyerek sözlerini bitirdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir