Remzi Aydın kanaat önderleriyle buluştu

DSCF2103

DSCF2083

DSCF2084

DSCF2087

DSCF2088

DSCF2096

Eyüp AK parti belediye başkan adayı Remzi Aydın Kastamonu kökenli kanaat öderleriyle buluştu, Eyüp Buhara konağında gerçekleşen buluşmaya çok sayıda Kastamonulu sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Toplantıya AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Av.Rasim Bozkut, Eyüp’te siyaset yapan Kastamonulu AK Parti Eyüp İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mesut Gümüştekin ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Zeki Gür, Eyüp Kulüpler Birliği Başkanı Yahya Sünnetçi, Modesa Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Taruz, Kastamonulu Dernek Başkanları ve Yöneticileri, Öz Alibeyköy Spor Kulübü Başkanı Metin Çırpan, Eğitim Bir Sen Teşkilatlanma Başkanı Refik Kuyucuoğlu, Eyüp’te Mahalle Muhtarlığı yapan Kazım Sarı ve Nuri Şengül, Eyüp Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayları Enis Güven, Ümit Şen, Hüseyin Sevim, Mustafa Sözen ve İsmail Selalmaz ve bir çok değerli Kastamonulu Kanaat Önderi hazır bulundu.
KAS-DER Eyüp Şube Başkanı Enis Güven’in organizasyonu ile gerçekleşen toplantıya Kur-an’ı Kerim okunarak başladı.

Kastamonu’luları dikkatle dinleyen Remzi Aydın bol bol not aldı. Eyüp İlçesi’nin sorunlarını bildiklerini anlatan Remzi Aydın, sorunların hızlı çözümü için ön çalışmaların hazır olduğunu belirtti.
Samimi ve sıcak bir tanışmanın ardından Kastamonulu Kanaat Önderlerinin soruları ve tebriklerini kabul eden Remzi Aydın, sorulara verdiği samimi ve içten cevaplarla katılımcıların güven ve desteğini kazandı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir