Özgür Demirtaş ; Türkiye’nin önünde büyük fırsat var

Example HTML page

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanlığı yapan Prof. Dr. Özgür Demirtaş Twitter’daki son paylaşımında Türkiye’nin önünde çok büyük bir fırsat olduğu ifade etti.

Çıktığı televizyon programlarında ve sosyal medya hesaplarında Türkiye ve dünya gündemini yorumlayan, takipçilerinin finansal farkındalık kazanmasını amaçlayan Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi.

Demirtaş Twitter’de ki son paylaşımında Türkiye’nin önünde çok büyük bir fırsat olduğu ifade ederken şartlarını sıralamayı da ihmal etmedi

“TÜRKİYE’NİN ÖNÜNDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT VAR”

Özgür Demirtaş’ın paylaşımına göre dünyadaki üretimim pazarının büyük bir bölümünü elinde tutan ÇİN’den kayışlar başladı. Demirtaş’a göre bu durumu fırsata çevirebilecek Türkiye kadar olumlu pozisyonda olan az ülke bulunuyor.

Demirtaş takipçileriyle bu büyük fırsatı paylaştıktan sonra bir tweet daha atarak bu fırsattan yaralanmak için hükümetin gerçeklleştirmesi gerekenleri sıraladı.

DEMİRTAŞ’A GÖRE YAPILMASI GEREKENLER

Demirtaş Türkiye’nin yapması gerekenleri 5 maddede; Üretim kapasite artışı, Dünyayla (AB) sert diyaloğa girilmemesi, Siyasetçilerin Susması Diplomatların konuşması, Otomobil,Orman ürünleri sektörlerinde yeni müşteri kazanımı, En önemlisi Hukuk,Adalet,Eğitim reformu yapılması. Siyasi elitlerin gölge etmemesi şeklinde sıraladı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir