Hazine ve Maliye Bakanı Elvan, TOBB temsilcileriyle bir araya geldi

Example HTML page

Yeni ekonomi yönetimi patron örgütleriyle görüşmelere devam ediyor. Hazine ve Maliye Bakanı Elvan, TOBB temsilcileriyle bir araya geldi. Görüşmeye Adalet Bakanı Gül de katıldı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hukuk ve ekonomi alanında ‘reform’ açıklamalarının ardından çiçeği burnunda Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, patronlar ve patron örgütleriyle görüşmelere başladı. Görüşmeye Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün de katılması dikkat çekti.

Önceki dün TÜSİAD yönetim kurulu ile başlayan ‘reform görüşmeleri’ dün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) temsilcileriyle devam etti.

Elvan, görüşmeleri Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile gerçekleştiriyor. Dün gerçekleştirilen görüşmenin ardından açıklama yapan Elvan, iş dünyası ile yaptıkları görüşmelere TOBB ile devam ettiklerine dikkat çekerek, “Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile TOBB heyetinin görüş ve önerilerini dinledik. Sonuç odaklı bir toplantı gerçekleştirdik.” ifadelerini kullandı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ise yaptığı açıklamada “Ekonomideki sorunları, diyalog ortamı ve istişare ile çözeceğimize inanıyoruz” dedi.
Bakan Elvan, söz konusu görüşmelere gelecek hafta MÜSİAD ile devam edecek.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir