Okul müdürü İbrahim Oktugan Eyüpsultan Cami’den sevenlerinin dualarla son yolculuğa uğurlandı

Example HTML page

Alibeyköy’de 5 ay önce okuldan disiplin cezasıyla uzaklaştırılan Y.K’nin öldürdüğü 74 yaşındaki okul müdürü İbrahim Oktugan için cenaze töreni düzenlendi. Cenazede Oktugan’ın eşi ve öğrencileri gözyaşlarına boğuldu. Eyüpsultan Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Oktugan, Eyüpsultan Mezarlığı’na defnedildi.

Eyüpsultan ilçesi Alibeyköy semtinde bulunan özel bir okulun müdürü İbrahim Oktugan, (74) 5 ay önce okuldan uzaklaştırılan 2006 doğumlu Y.K. tarafından odasında silahla vurulmuş kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Oktugan için bugün cenaze töreni düzenlendi. Oktugan’ın cenazesi, son yolculuğuna uğurlanmadan önce Düğmeciler Mahallesi’ndeki evinin önüne getirildi. Cenaze aracının mahalleye girişiyle birlikte eşi Fatma Oktugan ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Cenaze helallik alındıktan sonra cenaze namazı için Eyüpsultan Camii’ne götürüldü.

Cenaze törenine Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı Nazif Yılmaz, İstanbul Valisi Davut Gül, Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürü Levent Türkmen, Önceki Dönem Eyüpsultan Belediye Başkanları Ahmet Genç ve Deniz Köken, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, İş ve Siyaset İnsanı Ferzan Özer, Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Erdoğan Erhan, Zafer Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Ali Aydın,

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanı Yılmaz Turan CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Ali Öztürk, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeleri Esra İnci Filizkıran, Adem Sallabaş, Mürsel Yüksek, Kıymet Kaya Koçak, Şanal Egemen Cantemur, Aydoğan Tuğlu, Faruk Şengül, Kerim Gül, Arzu Altunay, Servet Güzel,

Hidayet Agca, Orhan Can, Ebru Demir, Sakine Sayar, Emre Aykut, Doğan Akçiçek, Cihan Sustam, Zübeyir Akay, Cafer Parlak, Metin Akıncı, İbrahim Oktugan‘ın kendisi gibi öğretmen olan eşi Fatma Oktugan, oğlu Görkem Oktugan, öğretmen arkadaşları, öğrencileri ve yakınları katıldı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen beraberinde CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş ile birlikte Oktugan ailesinin acısını paylaşarak tek tek tüm aile ile ilgilendi ve teskin etti.

Cenaze töreninde, Oktugan’ın eşi Fatma Oktugan ve öğrencileri gözyaşlarına boğuldu. Kılınan namazın ardından helallik alındı. Ardından, İbrahim Oktugan, Eyüpsultan Mezarlığı’na defnedildi.

İş yoğunluğundan dolayı cenazeye katılamayan çok sayıda Öğretmen sendikası, kurum ve siyasi parti temsilcisi çelenk göndererek Oktugan ailesinin acısını, üzüntüsünü paylaştı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir