Mecidiyeköy – Mahmutbey Metro Hattı 28 Ekim’e hazır

Example HTML page

Mecidiyeköy – Mahmutbey Metro Hattı 28 Ekim’e hazır

Uzun zamandır finansman sıkıntıları nedeniyle geçmiş dönemlerde ki duraksama 23 Haziran da İBB Başkanlığına Ekrem İmamoğlu’nun seçilmesiyle çözülmüş kısa sürede pandemi koşullarına rağmen yapılan hızlı çalışmayla son aşamasına gelindi.

28 Ekim de Mecidiye Köy- Mahmutbey Metro start alıyor

Haber Etkin Gazetesi Olarak CHP İBB Meclis Üyeleri Gülsüm Polat, Ali Haydar İşkar, Ünsal Aykutoğlu ile birlikte yapılan çalışmaların son durumunu yerin de gördük gezdik.

Kapılar Metro Trenine entegre birlikte açılıp kapanıyor.

Şantiye yetkililerinden edindiğimiz bilgilere göre olağan üstü bir durum söz konusu olmaması durumun da Mecidiyeköy – Mahmutbey Metro hattının 28 Ekim de açılmaması için hiçbir sebep kalmamıştır.

Meclis üyeleri ile birlikte şantiye sorumlularının nezaretinde deneme sürüşlerine katılarak istasyonları gezdik emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Diğer yandan İBB 16 Milyonun Başkanı Ekrem İmamoğulu imzasıyla yapılan duyuruda şu ise şu ifadelere yer verildi;

İstanbul’un yıllardır devam eden ulaşım sorununu kökünden çözerek halkımıza güvenli, ucuz yolculuk sağlamak için aralıksız çalışıyoruz.

Bu kapsamda önceki dönemlerden kalan finansman sıkıntılarını ve teknik sorunları çözüme kavuşturarak, 24,05 Kabataş – Mecidiyeköy – Mahmutbey Metro Hattının 1 etabı Mecidiyeköy – Mahmutbey hattını başarıyla tamamladık.

İstanbul trafiğini rahatlatacak ve günde 400 binin üzerinde vatandaşımıza hizmet verecek Mecidiyeköy – Mahmutbey Metro Hattı’nın açılış törenine bu mutluluğu birlikte paylaşmak üzere sizleri de bekliyorum daveti İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu imzasıyla duyuruldu.

Açılış 28 Ekim 2020 Çarşamba günü saat: 10.30 da Alibeyköy Metro istasyonu Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzeri Ramada Otel Karşısı Güzel Tepe Alibeyköy de yapılacaktır denildi.

LCV- 0212 455 25 50 -67-70

GSM 0538 057 28 57 /0538 057 28 58

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir