KILIÇDAROĞLU : İSTANBUL YENİDEN AYAĞA KALKACAK

 

 

 

 

 

KILIÇDAROĞLU : İSTANBUL YENİDEN AYAĞA KALKACAK

sarıgül 2 sarıgül1sarıgül3

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül’e CHP kimlik kartı teslimi töreninde konuştu. İstanbul sözleri ile Sarıgül ve Kılıçdaroğlu dikkatleri çekti.
09 Kasım 2013 Cumartesi 12:23

 CHP‘de Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül,Kemal Kılıçdaroğlu‘nun elinden CHP kimlik kartını aldı. Binlerce  kişi  genel merkez önünde toplandı.SARIGÜL VE  KILIÇDAROĞLU  EL ELE GELDİLERMustafa Sarıgül ‘Ölesiye ölesiye Özledim’ türküsüyle Genel Merkez önüne geldi ve ‘çarşının gücüne   güç katmaya  geldik’ tezahüratı binaya girdi.

Sarıgül ile Kılıçdaroğlu görüşmeden sonra el ele kürsüye çıktı. Sarıgül’ün  kısa  konuşmasının ardından CHP liderinden kimlik kartını aldı.

 

SARIGÜL: ‘GÜN  BİRLİK  GÜNÜ’

 

 

Sarıgül  kısa  konuşmasında şunları söyledi:

Barış için özgürlük için demokrasi için Türkiye’mizin her noktasında İstanbullumuzdan bu güzel günü onurlandıran şereflendiren bütün yurttaşlarımı hiçbir siyasi parti gözetmeden Genel Başkanımızı Sayın  Kılıçdaroğlu  ile  birlikte  saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Bu büyük demokratik buluşmaya  hoşgeldiniz . Gün  birlik  günü gün el ele kol kola omuz omuza olma günü…

Bu önemli ayda bu muharrem ayında rabbim bizi burada buluşturdu. Tutmuş olduğunuz oruçları Allah’ın makbul eylesin. Genel Başkanımızı Sayın  Kılıçdaroğlu  ile  birlikte  diyoruz ki Ramazan ayı da bizi muharrem ayı da bizim. Başı açık olan kardeşimiz de bizim başı kapalı olan da bizi.

‘İSTANBUL’UN ANAHTARINI GENEL BAŞKANA GETİRECEĞİZ’

Genel Başkanımızın olduğu  yerde  bizim fazla konuşmamamız doğru değil. Artık muhalefetteki son günlerimizi. İstanbul’un anahtarını genel Başkan’a getireceğim.

KILIÇDAROĞLU : İSTANBUL YENİDEN AYAĞA KALKACAK

Sarıgül’ün ardından konuşan  Kılıçdaroğlu  şunları söyledi:

Bir şeyden emin olmanızı istiyorum. Tek amacımızı var halkın çıkarlarına odaklanmak ve halkın haklarını korumak.
Sizi söylediğiniz gibi el ele kol kola omuz omuza yürek yüreğe iktidara yürüyeceğiz.

TDH‘nin yiğit insanları sizi burada görmek çok güzel. Beraber olduk, beraber yürüyeceğiz biz bu yollarda.

TDH’nin Ankara’ya gelişi  gücümüzü  pekiştirecektir.  Siyaset  umut üzerine yapılır. Halkımıza umut  vereceğiz . Neden ayrılıyoruz, neden birleşmiyoruz. Hangi siyasi görüşten olursa olsun hangi dini inaçtan olursa olsun herkesi CHP şemsiyesi altına bekliyorum.

CHP’de çok büyük değişiklikler oldu.

Genel Başkan seçimini değiştirdik komple.

Kadın   kotasını   yüzde  30 çıkardık.

Yüzde  10 gençlik  kotası  getirdik.

Biz halkın değerlerini inanırız.Başı açık, başı kapalı,  yaşlı -genç bizim önemli değil,  bireybizim için önemli.

Siyaseti  artık halk için yapacağız. Biz halkın çıkarları için yapacağız.

CHP’li olmak demek kul hakkı yememek demektir. CHP’li olmak demek devrimci olmak demektir.

CHP’li olmak demek  özel   yaşama  saygılı olmak demektir.

CHP’li olmak kolay bir şey değildir.

Artık daha  güçlü  bir CHP var. TDH artık CHP ile  birlikte  oluyor.

İstanbul’u yeniden ayağa  kaldırmak  için hep  birlikte  çalışcağız. İstanbul yeniden ayağa kalkacak. İstanbul’u siz çok iyi biliyorsunuz. Sultanahmet’i bile ranta kurban ettiler. İstanbul’u yeniden ayağa kaldırmak, İstanbul’u saygın bir dünya markası haline getirmek, bunu yapacak olan biziz. Bunu biz sağlayacağız.

Göreceksiniz İstanbul ayağa kalkacak. Eski görkemli günlerine kavuşacak, insanlar 2,5 saatini trafikte kaybetmeyecek. O bitmez tükenmez metro çalışmalarını nasıl bitirildiğini göreceksiniz.

Biz cebimizi değil kentimizi düşünüyoruz. Otoriter bir yapının adım adım geldiğini biliyoruz. Sadece biz farkında değiliz bunun. Bütün dünya biliyor. Kim yaptı bunu Gezi’deki gençler yaptı bunu. Gençlerin ve kadınların olduğu bir CHP Türkiye’nin güvencesidir.

Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerinin ardından Mustafa Sarıgül’e hoş geldin diyerek toplu halde partileri selamladılar…

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir