İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener;İstanbul’da İmamoğlu,Eyüpsultan’da Bilenoğlu’nu Başkan yapacaksınız.

İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener; Millet İttifakının Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Emel Bilenoğlunun düzenlemiş olduğu Grand Haliç salonda ki 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü etkinliğin de konuştu.

”İstanbul’da İmamoğlu,Eyüpsultan’da Bilenoğlu’nu Başkan yapacaksınız.”

Zafer yakından da yakın buna inanın inanın ben inanıyorum sizde inanın dedi.

Meral Akşere Konuşma Videosu (2)

Meral Akşener Konuşma Videosu (3)

İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener STK Sivil Toplum Kuruluşlarının da katıldığı etkinlikte CHP’li ve İyi Partili kadınlara hitaben yapmış olduğu konuşmasında bu bir görevdir. 31Mart’a kadar 24 saat uyumak yok,yorulmak yok, hastalanmak yok zilini çalmadığınız eli sıkmadığınız hiç kimseyi bırakmayacaksınız. ”İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nu Eyüpsultan’da da Emel Bilenoğlu’nu başkan yapacaksınız çalışmanın en değerlisi budur dedi.”

Millet İttifakının Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Emel Bilenoğlu’nun düzenlemiş olduğu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü etkinliğine İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Yaşar Er, CHP İstanbul il Başkan yardımcısı Gürsel Yeter, CHP Eyüpsultan Kadın Kolları Başkanı Yasemin Şisci, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi adayları Sema Balcı,Gülsüm Polat, Filiz Gökçe, Nilgün Esentepe,Çağdaş Kadınlar Derneği Genel Başkanı Sakine Sayar, Kastamonlu Kadınlar Derneği Başkanı Emine Çelik çok sayı da STK kadın kollarının da aralarında olduğu çok sayıda davetli katıldı.

Meral Akşener sözlerinin devamın da şu ifadelere yer verdi;

Sevgili kadınlarımız Millet ittifakı hayırlı bir ittifaktır. Fakat şeytani planlarla sizleri tuzağa çekmek isteyenler olacaktır sakın ola ki bu tuzağa düşmeyin dedi.

Çok çalışacağız çok çalışacaksınız hep birlikte başaracağız . Şimdi ben Eyüpsultan Belediye Başkan Adayımız Emel Bilenoğlu’na telefon numaramı bırakıyorum 24 saat telefonum kendisine açık olacak benim partimden tek kişi bile görevini yapmaz ise beni arayacak haberdar edecek tekrar söylüyorum iki elim yakanızda olur dedi.

Biz İyi Parti olarak Eyüpsultan da ki Millet itifakımızın adayı Emel Bilenoğluna çalışacağız Bağçılar’da da CHP’li Arkadaşlarımız yine Millet ittifakının adayına çalışacaklar dedi.

Her yeri takip ediyorum mesela ben Üsküdar ilçemizde oy kullanacağım orada da İBB’de de Ekrem İmamoğlu’na yani oyumu CHP’ye kullanacağım dedi.

Konuşmaların ardından Göktürk Mahallesin de kurulan
Yeter Ayık Döner- Sadi Döner yönetiminde ki Göktürk Cumhuriyet Korosunun söylediği halk ezgileri müziğinden sonra 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar etkinliği sona erdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir